Dragon Age 3 ve Dead Space 3 için ilginç dedikodular

Murat Halilbeyoğlu 30.11.2011 - 13:59
EA yine kafasına göre iş çeviriyor!
Bugün Kotaku'da yapılan bir haberde EA hakkında birbirinden şaşırtıcı dedikodular yayımlandı. Bunlardan bir tanesi Dragon Age hakkında, diğeri ise Dead Space.

Her iki oyunun da yapılcağını hatta hazırlıklarına başlandığı söylentilerini duymuştuk ancak yeni oyunlar hangi yenilikleri beraberinde getirecek (ya da getirecek mi?) o konuda hiçbir bilgi yoktu. Kotaku'daki dedikodular ise bu konuya biraz ışık tutacak cinsten.

Siteye göre tıpkı Mass Effect 3'te olduğu gibi BioWare, Dragon Age 3'e de bir multiplayer modu getirmeyi düşünüyor, Dead Space ise tabiri caizse kabuk değiştirip FPS'ye dönüyor.

Dragon Age 3 ve Dead Space 3 için ilginç dedikodular
Sitede Dragon Age için arena tabanlı multiplayer olacağı belirtilmiş ancak bunun Dragon Age 3'ün modu mu yoksa başlı başına bir oyun mu olcağı konusunda kesin bilgi yok. Lakin oyunun DICE'ın Frostbite 2 motoru ile yapılacağına dair söylentiler de mevcut. Ejderhalar da oynanabilir olacakmış ve modda hem PvE hem de PvP özellikleri olacakmış.

Öte yandan EA, bir diğer sevilen ürünü Dead Space için kökten değişiklik düşünüyor. Bu değişiklikte ise öne çıkan fikir oyunun FPS olması yönünde. Daha önceki sızan bilgilerden Tau adlı buzul bir gezegende geçeceğini öğrendiğimiz üçüncü oyun için aynı zamanda başkahraman mühendis Isaac'ın son oyunu olacağı da söyleniyor.

Bunların ötesinde ise sitede bu oyunların henüz resmi olarak duyurulmadığı ve belki de hiç çıkmayacakları da hatırlatılıyor. 
Yorumlar 61
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age 3 ve Dead Space 3 için ilginç dedikodular
İlginizi Çekebilir