Dragon Age 4'ün ismi Dragon Age: Dreadwolf oldu

Ersin Kılıç 3.06.2022 - 00:28
Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Dragon Age 4 için bugün yeni bir haber geldi ve oyunun isminin Dragon Age: Dreadwolf olduğunu duyuruldu.

Dragon Age 4 duyurusu üzerinden uzun bir süre geçmesine karşın oyunla ilgili hala çok net bilgilere sahip değiliz. Şimdiye kadar sadece birkaç tane konsept çalışması yayınlanan oyun için bugün bir açıklama geldi ve oyunun değişen ismi ile birlikte logosu da yayınlandı. Yapılan açıklamada oyunun yeni adının Dragon Age: Dreadwolf olduğu belirtildi.

Dragon Age: Dreadwolf hakkında yeni bilgiler

Yapılan açıklamaya geçmeden önce oyunun logosunun bazı tartışmaları da beraberinde getirdiğini belirtelim. Dragon Age gibi bir serinin logo tasarımını Fortnite ile benzeştirenler bile oldu. Gerçekten de bakınca logonun bir animasyon filminden fırlamış gibi havası olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. 

Logo dışında Bioware resmi sitesinde bazı bilgiler de paylaşıldı. Dreadwolf isminin nereden geldiğine odaklanılan bu açıklama şu şekilde;

Dragon Age 4'ün ismi Dragon Age: Dreadwolf oldu

Dreadwolf kimdir?

"Dreadwolf Solas. Bazıları onun eski bir elf tanrısı olabileceğini söylüyor ama bazıları olmadığını söylüyor. Diğerleri, halkına ihanet eden bir kişi ya da şimdi onları kurtarmaya çalışan bir kurtarıcı olarak görüyor. Motifleri anlaşılmaz ve yöntemleri bazen sorgulanabilir, bu da ona hilekar bir tanrı olarak ün kazandırıyor - karanlık ve tehlikeli oyunların bir oyuncusu.

Dragon Age™ hikayelerinde yeni bir oyuncu veya hepsini deneyimlemiş olsanız da, Solas'ın adını kullanmak, şüphesiz işlerin nereye gidebileceği konusunda sonsuz olasılıkları getiriyor. Dragon Age'de yeniyseniz, henüz düşmanımızla tanışmamış olma konusunda endişelenmenize gerek yok. Zamanı geldiğinde kendini düzgün bir şekilde tanıtacak, ancak 2018'de #TheDreadWolfRises hastagini kullandığımızda dönüşüne dair ipucu vermiştik.

Dragon Age: Dreadwolf hakkında daha fazla bilgi bu yıl içerisinde gelecek. Sorularınız olduğundan eminiz ve zamanla hepsi cevaplanacaklar. Oyun bu yıl piyasaya sürülmeyecek olsa da, bir sonraki maceraya daha da yaklaşıyoruz. İçiniz rahat olsun, biz konuşurken Solas taşlarını tahtaya koyuyor. Şimdilik elimizdekiler bu kadar, ancak bu yıl oyun hakkında daha fazla konuşacağımız için resmi adının biraz merak uyandırdığını umuyoruz!"

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2022 19:28
İlk oyun ağırlığında olur umarım. Bir de gereksiz açık dünya görevleriyle oyun şişirmesinler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2022 16:32
heyecan ile bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age 4'ün ismi Dragon Age: Dreadwolf oldu
İlginizi Çekebilir