Dragon Age: Dawn of The Seeker'dan ilk görüntüler

Murat Halilbeyoğlu 1.02.2012 - 12:05
Cassandra'nın gölgeli geçmişine ışık tutuluyor
Dragon Age animasyon filmi en sonunda ışığa çıkarttı.

2010 yılında duyurulan ve o zamandan beridir de gizli kapaklı olarak üzerinde çalışılan Dragon Age: Dawn of the Seeker adlı animasyon filmi Leliana'nın vatanı Orlais'te geçiyor. Bildiğiniz gibi Orlais, Dragon Age: Origins'te Fereldan ülkesinin düşmanı olarak tanıtlmıştı bizlere. Filmde ikinci oyunda da yer alan bu ülkede Cassasndra'nın geçmişteki hikayesini izleyeceğiz.

Dragon Age: Dawn of The Seeker'dan ilk görüntüler
BioWare'den Mike Laidlaw "Dragon Age evreninde bir hikaye olgusunu takip etmeye çalışıyoruz dolayısı ile 'Bu film kimin hakkında olmalı?' sorusu geldiğinde cevap doğrudan Cassandra oldu. Çünkü o bizim kurduğumuz tema ile çok bağlantılı bir karakter" dedi.

"Bizim için onun geçmişini öğrenmek, sahip olduğu üne nasıl kavuştuğunu görmek, hem onun birliğine, hem Templar'lara hem de Dragon Age evrenini birbirine bağlayan ve devam etmekte olan bu çatışmada neler olduğu hakkında yeni birşeyler öğrenmemizi sağlıyor. Dünyaya yeni birşeyler ekleyecek bu film. Dünya hakkındaki bilgimizi genişletecek. Bu film bizim size verdiğimiz ufak ipuçlarından kuruldu ve belki de bazı soruları cevaplamanıza yardımcı olacak."

Film baharda DVD ve BluRay olarak çıkacak.

   
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 00:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age: Dawn of The Seeker'dan ilk görüntüler
İlginizi Çekebilir