Dragon Ball Z Kinect'e geliyor!

Batuhan Kavruk 12.04.2012 - 02:08
Ellerimizi kullanmadan mı dövüşeceğiz?
Ünlü Dragon Ball Z serisi için ilginç bir haber yayınlanmış bulunmakta. Özellikle konsol için birçok oyuna sahip olan Dragon Ball Z serisi, Kinect için yola koyuldu. Evet, yanlış duymadınız. Tenkaichi'yi oynarken yaptığımız o inanılmaz hızlı hareketleri Kinect için de, umuyoruz ki yapabileceğiz. Oyunun içeriği ile ilgili tam bir bilgi henüz verilmedi.

Dragon Ball Z Kinect'e geliyor!
Oyun tamamiyle anime konseptinde olacak. Ayrıca anime stili kamera moduyla, FPS şeklinde oynayacağız. Ünlü savaş sahneleride cabası tabii ki. (Vegeta'nın Big Bang atarken ki sahnesi mesela.)

İşte olayın ilginç tarafına geldi sıra. Motion Controller, 100 komuttan fazlasını algılayabiliyor olacak. Bunlara, Goku'nun ünlü hareketi Kamehameha ve diğer bütün karakterlerin özel hareketleri de dahil. Goku gibi Kamehameha atmak için pozisyon aldığınızı bir düşünsenize?

Dragon Ball Z Kinect, Avrupa ve Amerika için Ekim ayında piyasaya sürülmeyi bekliyor. Henüz ne bir fragman, ne de bir galeri örneği yayınlandı. O zamana kadar, Ki'nizi toplasanız iyi olur.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 18:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball Z Kinect'e geliyor!
İlginizi Çekebilir