Dragon Quest XI'de ejderha süreceğiz

Hürcan Köse 30.12.2016 - 10:02
Yürü be küheylan
Bir Japon televizyon kanalı olan NHK sayesinde Square Enix'in yeni JRPG oyunu Dragon Quest XI'e dair yeni görüntüler ile karşılaştık ve gördüğümüz şeyler arasında ejderha sürmece de var!

Geleneksel Dragon Quest oynanışına çeşitli yenilikler getirecek olan serinin 11. ana oyunu Dragon Quest XI: In Search of Departed Time, PlayStation 4 ve 3DS'e çıkarak belki de oyun dünyasının ilklerinden birini gerçekleştirecek. Hem 3DS, hem de PS4 versiyonu tamamen aynı gidişata sahip olan oyunun tek farkı grafikleri olacak. İki dağ gibi farka sahip konsol arasındaki bu grafiksel değişimi aynı sahneler ile görmek oldukça ilginç bir deneyim olacak.

Aşağıda izleyeceğiniz video tahmin edebileceğiniz üzere tamamen Japonca. Oyun içinden de öyle çok fazla görüntü göstermiyor ancak yine de burada Dragon Quest XI'i bekleyen en az bir kişi olduğunu biliyor ve bu videoyu sizlerle paylaşıyorum. İyi seyirler!

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.12.2016 20:51
Kabaca cevirecek olursak silahlar üzerinde bir takım değiştirmeler yapmışlar. Vuruş hissiyatını geliştirmişler. Ayrıca haritalar hakkındada bir takım yenilikler yapmışlar. Fakat ejderha ile ilgili bir şey duymadım ben.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Quest XI'de ejderha süreceğiz
İlginizi Çekebilir