Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Tunay Şahin 28.11.2023 - 20:26
Steam, uzun süredir beklenen aksiyon rol yapma oyununun bilgilerini sızdırdı. Dragon's Dogma 2 çıkış tarihi çok yakın.

Uzun süredir beklenen aksiyon rol yapma oyununun çıkış tarihi Steam tarafından sızdırıldı. Dragon's Dogma 2 çıkış tarihi 22 Mart 2024 olarak belirlenmiş. 

Steam, Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi İçin En Erken Açıklama Yaptı

Bu gece gerçekeleşek olan Dragon's Dogma 2 sunumunda bu bilgiyi kapsamlı bir şekilde doğrulayacak. Etkinlik, Capcom'un resmi kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Sunumda, yönetmen Hideaki Itsuno ve yapımcı Yoshiaki Hirabayashi, yeni oyunun gösterimlerini içeren 15 dakikalık bilgi dolu bir canlı yayın yapacaklar.

Steam, Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi İçin En Erken Açıklama Yaptı

Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi

Dragon's Dogma 2, RE Engine kullanılarak inşa edildiği için, oyunda dünya ve karakterler inanılmaz derecede şaşırtıcı görsel detaylara sahip. Oyunun dünya boyutu, orijinal oyundaki haritadan yaklaşık dört kat daha büyük olacak. Oyunda, Arisen isimli tek kahraman karakterin rol yapma ve savaşın odak noktası olması gibi orijinal oyundan tanıdık unsurlar korunuyor. Oyuncular, bir ana piyon ve iki ek destek piyonu dahil olmak üzere dört karaktere kadar bir partiye liderlik edecekler.

İlginizi Çekebilir: Dragon's Dogma 2 Ferrystone Portcrystal

Dragon's Dogma 2, daha gerçekçi fizikler ve etkileşimler sunuyor. Oyuncular, daha büyük canavarlara saldırırken onların fiziksel yapılarına göre strateji geliştirebilecekler. Yeni canavarlar arasında Medusa gibi etkileyici yaratıklar da bulunuyor.

Oyunun ana görselinde, oyunun hikayesinde önemli rol oynayacak iki yeni karakter, Nadina ve Ulrika yer alıyor. Nadina, kediye benzeyen yaratıkların baş rahibesi olarak tanıtılırken, Ulrika ise yay kullanan ve Arisen ile bağlantılı bir karakter olarak göze çarpıyor.

Dragon's Dogma 2, PS5, Xbox Series X|S ve PC için sadece dört ay içinde, Mart 2024'te piyasaya sürülecek. Bu heyecan verici gelişme, oyun dünyasında büyük bir beklenti yaratmış durumda.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 04:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.11.2023 14:52
Türkçe dil seçeneği olmayan oyuna 60 dolar vermem. 13 dil var, capcom birini çıkartsa o ülkenin oyuncuları satın almaz, birçok defa örneklerini gördük. Dolayısıyla bende satın almayacağım. LATAM yine şanslı, oyunlar hiç değilse onların dilinde. Bizi ise bir yere attılar verdikleri hiçbir şey de yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon's Dogma 2 Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir