1/4

Dragon's Dogma'nın şansı nedir?

Mahmut Saral 16.04.2012 - 23:18
Bu RPG'ler karşısında Dragon's Dogma bakalım ne yapacak?
Capcom'un yeni RPG oyunu Dragon's Dogma, PS3 ve X360 platformları için 25 Mayıs'ta raflarda yerini alacak. Buraya tıklayak oyun hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz yazımıza ulaşabilirsiniz. Ardından da, son dönemde çıkan RPG oyunları karşısında Dragon's Dogma'nın ne gibi bir şanslı var, buna da birlikte bakalım. Zira rakipler birbirinden güçlü. İyi okumalar.

The Witcher 2: Enhanced Edition

CD Projekt RED tarafından geliştirilen The Witcher 2, kesinlikle basit bir RPG değil. Beyaz Kurt olarak da bilinen Gerald ile amansız bir maceraya girişiyoruz. İlk oyunun ardından yeni macerada geliştirilen dövüş sistemi, birbirinden farklı düşmanlar ve büyülü bir dünya, oyuncuları rol yapma konusunda rahatlıkla ikna edebiliyor.

Öte yandan The Witcher 2 için çıkarılan koleksiyonluk paketi de, hem fiyatı, hem de içeriği itibarıyla birçok oyuncuyu etkilemeyi başarmıştı. Öyle ki önemli RPG'lerden Skyrim'in koleksiyonluk sürümüyle karşılaştırıldığında, çok daha üstün olduğu açık ve netti!

17 Nisan itibarıyla ise, The Witcher 2'nin Enhanced Edition'ını satışa sunuluyor. Bu, oyunculara yaklaşık beş saatlik yeni bir oyun deneyimi sunarken, ayrıca yarım saati aşkın sinematik videoyu da beraberinde getiriyor. İşin güzel yanı ise, eğer The Witcher 2'ye sahipseniz, Enhanced Edition'ı da ücretsiz olarak PC'deki oyununuza güncelleyebileceksiniz. X360 kullanıcıları ise, bu sürümle ilk kez The Witcher 2'yi konsollarında oynama şansına erişecek.

Baktığımızda yapımın PC sürümü, bir milyondan fazla satmıştı ve iyi notlar almıştı. X360 sürümünün gelen ilk notları da gayet iyi düzeyde ve başarılı olması çok büyük bir ihtimal. Dragon's Dogma'nın güçlü rakiplerinden bir tanesi, The Witcher 2!