Dragon's Prophet için Türkçe rehber hazırlandı

Merlinin Kazanı 5.07.2013 - 09:50
Dragon’s Prophet’de yeni yama ve bulmaca etkinliği
Infernum, Fantasy-MMORPG Dragon’s Prophet’e dâhil ettiği ek içerik ve oyun mekanizmalarına eklediği yeni uyarlamaların ardından, oyuncularını ilk oyun içi etkinliğe davet ediyor. İkinci ejderha savaşında yaşamını yitiren Warthorne’un anısına düzenlenen Antik Gölge Festivali,  aynı zamanda Auratia halkının kahramanına bir saygı duruşudur. Sevenlerinin tehlikeli bir yolculuğa çıktığı bu oyun içi etkinlikte bütün katılımcılar 3 Temmuz Çarşamba - 17 Temmuz Çarşamba arası çözdükleri bulmacalar ile hem değerli hediyeler kazanabilir hem de çok özel bir unvanın sahibi olabilir.

Yayıncı şirketin Türk kullanıcılar için bir de küçük sürprizi var. Tanınmış YouTube’cu Servet Carey, Türk Dragon’s Prophet oyuncularına özel çektiği serinin yanı sıra Infernum çalışanları ile birlikte bir de Türkçe rehber hazırladı.


Önümüzdeki hafta Auratia’ya hakim olacak kış mevsimi ise beraberinde getirdiği içerik eklentisi 1.1. ile oyunculara üç yeni dungeon ve çok sayıda yenilik içeren buzlu bölge „Kış Seli“ni sunacak. Bunların yanı sıra yepyeni ekran görüntüleri sayesinde Dromer Xion, Cellat Tarsheed ve Yodrak Elkcrown isimli bosslar da teşhir ediliyor.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.01.2016 01:19
Abi adam A2 ingilizcesiyle mi kadınla anlaşmaya çalışıyor ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2015 18:29
Hayatımda gördüğüm en kötü guide çalışması herhalde , çeviren arkadaş lise ingilizcesiyle çevirmeyi deneyip hayatı boyunca mmo oynamamış biri herhalde. Ayrıca pc özellikleri de bu tarz bi guide çekmesi için yeterli değil. Bu guide yerine herhangi bi eu guide'ı altyazılı izleyin çok daha yardımcı olr
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2015 01:30
güzel ama iniliççeeh
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon's Prophet için Türkçe rehber hazırlandı
İlginizi Çekebilir