Drakensang Online

Merlinin Kazanı 6.08.2012 - 15:16
Drakensang efsanesi online olarak devam ediyor
"Geçmişin gölgeleri korku ve dehşet saçmaya başlıyor, Ander dünyasının güçlü ejderhası geri dönüyor! Savaşçılara veya büyücülere katıl, tarihe geçecek savaşlarda cesurca savaş ve insanlığı koru!

Bu fantezi rol yapma oyunu seni müthiş bir 3D dünyasına götürecek. Savaşlara yalnız veya diğer oyuncularla birlikte hazırlan. Güç ve kudret elde et ve Ander dünyasının yaratıklarını tek tek yok et.

Duria’nın kahramanı, heyecan dolu bir macera seni bekliyor! Büyüyle dolu fantastik bir dünyayı keşfet ve tehlikelere cesurca göğüs ger. Zamanı geldi, hemen sen de oyna!"

Drakensang Online
Ünlü Drakensang  efsanesini şimdi başka bir boyutta tecrübe et. Epik bir hikayeye dal ve kendini muhteşem çok oyunculu savaşlarda kanıtla. Diğer oyuncularla işbirliğine dayanan bu oyunda karanlık zindanları keşfet. Zindanlarda istersen arkadaşlarınla bir grup oluşturup çok güçlü ejderhaları yen veya bu fantezi dünyasını tek başına keşfe çıkıp bataklıklar, ormanlar, mağaralar ve PvP arenalarında cesaretini kanıtla.

Drakensang Online'da oyuncular, imparatorlukta yüzyıllardır hüküm süren barışı geri dönüşleriyle sona erdiren ejderhalara karşı savaşıyorlar. İnsanlığın özgürlüğü ve hatta kalması için verilen savaş çeşitli görevler kapsamında ve değişik bölgelerde gerçekleşiyor.

Kendi karakterlerini oluşturma ve kişiselleştirme, bunun yanı sıra kocaman cephanelikten uygun donanımı seçme imkanı sayesinde kişsel oyun figürleri ortaya çıkıyor; bunlar da yalnız veya grup olarak çok sayıda yaratığa karşı mücedele ediyorlar.

Hızlı savaş ve yetenek sistemi sayesinde karakteri Ejderha Savaşçısı veya Çember Büyücüsü olarak devamlı geliştirip ve onu karakter yetenekleriyle donatarak kişiselleştirebiliyorsunuz.


İşte oyundaki yenilikler:
-100’ün üzerinde yeni görevle yeni kıta – Helios’un unutulan adalarını keşfet!
-Bir dolu yeni canavar – Mistik yaratıklara, krallığın savaşçılarına, tehlikeli hayvanlara ve amfibi hayvan türlerine karşı savaş!
-Yeni boss rakibi – yüzyıllardır denizlerin tanrısına büyü yapan dev yılan Gorga’ya karşı mücadele et!
Bu tarayıcı tabanlı aksiyon oyununa buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2015 10:14
Oyun da çok haksızlık var şimdide hakikat kristali kalkmış. Bizim verdiğimiz emekler ? 3 tane eşsiz karakter yapan arkadaş dış dünyadan haberin var mı diye merak ediyorum.Bu oyun para para para başka bir şey değil. Tek güzel yanı pvp si zevkli. Rn güçlü karakter savaşçıdır. ama sabır ister.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Drakensang Online
İlginizi Çekebilir