Drive'ın yönetmeni Batgirl filmi yapmak istiyor

Ersin Kılıç 28.06.2016 - 18:00
Olabilir mi öyle birşey! Lütfen olsun çünkü..
beğenen ya da beğenmeyen birçok izleyici vardır ama hem Drive hem de Only God Forgives filmleri izlediğim en dikkat çekici filmler arasında yer alıyor. Tabi bunda Ryan Gosling'in oyunculuğunun payı da oldukça büyük ama özellikle Drive'da kullanılan kamera açıları, kurgu ve filmin genel işleyişi gerçekten muhteşemdi. İşte bu filmlere imza atan Danimarkalı yönetmen Nicolas Winding Refn gözünü Batgirl filmine dikmiş durumda.

2011 yılında Wonder Woman filmini çekmek istediğini de dile getiren Refn bu projeyi başka bir yönetmen kapınca anlaşılan farklı arayışlar içerisinde. Konu ile ilgili Business Insider'a konuşan yönetmen; "Tanrım, bir süper kahraman filmi yapmayı çok istiyorum. Gerçekten çok eğlenceli olurdu. Ne zaman olur tabi ki bilmiyorum ama kendi yaratıcılığımı bu işe aktarmayı isterdim." sözleri ile bu tarz bir film çekmeyi ne kadar çok istediğini dile getirmiş.

Söyleşi sonunda "Hadi bu işi Warner'a götürelim" diyerek takılan yönetmenin bu hayali umarım gerçekleşir. Açıkçası bu bakış açısı ve farklı sunumu bir süper kahraman filminde görmeyi çok isterdim.

Drive'ın yönetmeni Batgirl filmi yapmak istiyor
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2016 04:02
iyi bir yönetmen. ancak batabilir de... only god forgives, valhalla rising gibi iki fiyaskosu (bence) var. buna karşın drive, bronson ve pusher üçlemesi gibi sağlam yapımlara (bence) sahip. batgirl için ne düşünüyor da bize sunmak istiyor merak ettim. boş adam değil, yine de şansı düşük. bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2016 01:12
En sevdiğim çizgi roman karakteri. Umarım görürüz. En olmadı Birds Of Prey gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2016 19:24
Drive filmini izleyenler eminim sana destek verecektir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Drive'ın yönetmeni Batgirl filmi yapmak istiyor
İlginizi Çekebilir