Driver: Parallel Lines müzikleri

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Driver: Parallel Lines müzikleri
Atari firması, yapımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan aksiyon Driver: Parallel Lines'ın içerisinde bulunacak olan müzik ve grupları açıkadı. Bunun yanında, bunlardan 21 tanesi de iTunes müzik mağazası tarafından indirilebilir durumda sergilenecek. Parçaların her biri $1'lık bir ücret karşılığında indirilebilecek.

Parçanın genelinde 70 kadar parça olacak bunları 1970'li yılların zamanlarını yansıtacaklar. Bu gruplar ve sanatçılar içerisinde Public Enemy, Grandmaster Flash, Suicide, Yeah Yeah Yeahs, Arthur Baker, Mylo, Paul Oakenfold, Lifesavas, Vernon Reid ve Audio Bullys gibi ünlü isimler bulunuyor. Ayrıca David Bowie, Blondie, Iggy Pop, WAR, The Temptations, Funkadelic, Marvin Gaye, Parliament ve Average White Band gibi yine önemli isimler de destek verenler arasında.

Şehrin çeşitli yerlerden görevler alabilecek ve çok farklı yerlere giderek bunları başarmaya çalışacağız. Ana görevlerin yanında, yapabileceğimiz ve ekstra paralar kazanabileceğimiz yan görevler de bulunacak. Bu sefer, görevlerin araç ağırlı olacağı belirtiliyor. Yani, bol bol kovalamaca olacak ve heyecanı dorukta hissedebileceğiz. Driv3r’da olduğu gibi, şehir içerisinde istediğimiz aracı ve motorları kullanabilme şansına sahip oluyoruz. Gerek gördüğümüz zamanlarda tabii ki aracımızdan da inebileceğiz ancak genel olarak en sağlam görevler ve oyunun geneli araçlarımız içerisinde geçecek. Yolda son sürat giderken, bir yandan kaçmaya, diğer yandan da bizi safdışı bırakmaya çalışan düşmanlara ateş açmaya çalışacağız. Filmlerden de alışmış olduğumuz bu gibi birçok sahneye Driver: Parallel Lines’da rastlayabileceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Driver: Parallel Lines müzikleri
İlginizi Çekebilir