DualShock 4'ü Android cihazlarınıza nasıl bağlarsınız?

Taylan Bal 17.07.2023 - 14:04
PlayStation 4 konsolunuzla olduğu gibi, DualShock 4'ünüz Android cihazınıza Bluetooth cihazı olarak da bağlanabilir.

Birçok favori Android oyunumuz, fiziksel joystick ve tetikleyicilerin güvenilirliği ile ince dokunmatik ekran kontrollerini atlamanızı sağlayan denetleyici desteği sunar. Ancak, birçok harika Android uyumlu kontrolcü mevcutken, halihazırda sahip olduğunuz bir denetleyiciyi kullanmak isteyebilirsiniz. 

Bluetooth ile DualShock 4'ü Android cihazınıza nasıl bağlarsınız?

Dualshock 4 kablosuz denetleyiciniz, Android telefonunuz veya tabletinizle uyumludur ve Bluetooth ve kablolu bağlantılar sunan çok yönlü bir seçenektir. PS4 denetleyicinizi Android cihazınıza nasıl bağlayacağınızı ve yaygın sorunları nasıl çözeceğinizi göstereceğiz.

DualShock 4'ü Android cihazlarınıza nasıl bağlarsınız?

PlayStation 4 konsolunuzla olduğu gibi, DualShock 4'ünüz Android cihazınıza Bluetooth cihazı olarak da bağlanabilir. iPhone veya iPad'iniz varsa, PS4 denetleyicinizi Bluetooth ile de bağlayabilirsiniz.

  • DualShock 4'ünüzün PS ve Paylaş düğmelerini birlikte basılı tutun, ardından yanıp sönen beyaz ışık çubuğu arkada görünene kadar bekleyin.
  • Android telefonunuzun Ayarlar uygulamasını açın.
  • Ayarlar uygulamanızın arama çubuğunda "Bluetooth"u arayın ve Bluetooth menüsünü açın.
  • Yeni cihazı eşleştir'e dokunun.
  • Mevcut cihazlar listesinden DualShock 4'e dokunun.

PlayStation 4 denetleyiciniz görünmüyorsa, Bluetooth ayarlarınızı kontrol edin ve denetleyicinin cihazınıza zaten bağlı olup olmadığını görün. Gamepad eventually pairing modundan çıkacaktır, bu nedenle Android telefonunuzla çok fazla zaman harcamayın. Denetleyicinizi kapatmak için PS düğmesini basılı tutun.

USB ile DualShock 4'ü Android cihazınıza nasıl bağlarsınız?

DualShock 4'ünüzü Android cihazınıza USB ile bağlamak, daha güvenilir bir bağlantı anlamına gelir, ancak telefonunuz pilini daha hızlı boşaltacaktır. Ancak, DualShock 4 kontrolcünüzle birlikte gelen kablo, Android cihazınızın USB-C bağlantı noktasıyla uyumlu değildir. USB-A/USB-C adaptörü veya USB-C'den Micro-USB kablosuna ihtiyacınız olacak. Taktığınızda oynamaya hazırsınız. Kurulum gerekmez.

DualShock 4'ü Android cihazlarınıza nasıl bağlarsınız?

DualShock 4 ile başka ne yapabilirim?

DualShock 4 denetleyiciniz harika bir Android denetleyicisidir, ancak genel bir Android gamepad olarak hareket etmekten çok daha fazlasını yapabilir. PlayStation 5 veya PlayStation 4'e sahipseniz, PS Remote Play uygulamasını (yalnızca Android 10 ve üzeri için kullanılabilir) kullanarak konsolunuza her yerden erişebilirsiniz. Bu uygulama, DualShock 4 denetleyicinizin tam işlevselliğiyle oyun oynamanıza olanak tanır.

Kontrolcünüzü cihazınızı gezinmek için de kullanabilirsiniz, ancak bunu yalnızca acil bir durumda yapmanızı öneririz.

DualShock 4 kontrolcünüz ile mobil oyunlar oynayın

Sony'nin DualShock 4 harika bir denetleyicidir ve mobil oyun oynamayı çok daha eğlenceli hale getirebilir. Kontrolcünüz ayrıca Apple'ın iOS cihazlarıyla da uyumludur, buzdolapları dahil. Yine de harika bir Android oyunu yok. En iyi Android oyunları derlememiz, favori oyun tarzınız ne olursa olsun size saatlerce eğlence sunacak.

Ayrıca bakınız: DualSense inceleme

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 10:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.07.2023 09:13
DualSense bağlanmıyor mu? Neden insanlar DualSense varken teknolojisi eski bir kontrolcüyü satın almak istesin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
DualShock 4'ü Android cihazlarınıza nasıl bağlarsınız?
İlginizi Çekebilir