Duke Nukem Forever'ın multiplayer modu detaylandı

Murat Halilbeyoğlu 21.03.2011 - 15:06
Yine eğlence, yine kas gösterisi ve yine kızlar
Resmi Xbox dergisi 12 yıldır beklenen Duke Nukem Forever'ın ilk multiplayer detaylarını yayımladı. Oyun çıktığında 10 harita ve dört oyun modeli olacak. Bunlar; Dukematch, Team Dukematch, Hail to the King (temel olarak King of the Hill modu) ve herkesin favorisi olan Capture the Babe. Elbette sonuncusu CTF ancak burada bayrak yerine kızlar var. Multiplayer'ın geri kalan özellikleri şöyle:

En fazla 8 oyuncu, sadece 4v4 takımlar.

Capture the Babe modunda karşı takımın kızını kaçırırken kızım bazen kafayı yiyebiliyor. O yüzden kendisini sakinleştirmek için hafifçe tokatlamanız gerekebilir.

Duke Nukem Forever'ın multiplayer modu detaylandı
Gelen 10 haritanın içerisinde Dukeburger'ın remade versiyonu mevcut. Bu haritada tüm Duke'lar minyatür bir modda devasa bir dünyada dolaşacaklar.

Jetpack'ler sadece belli multiplayer haritalarında kullanılacak ve senaryo modunda olmayacak.

Holoduke tıpkı Duke 3D'deki gibi olacak ancak bu sefer oyuncular gizlenebilecek ve gizli saldırı yapabilecekler.

Oyunda steroidler olacak ve bunlar Duke'ın tek bir yumrukla adam öldürmesini ve hızlı koşmasını sağlayacak. Ancak Steroidin etkisindeyken silah kullanılamayacak. Duke 3D'de olduğu gibi Shrinker'a yine bağışık olup olmayacakları konusunda bir bilgi yok.

Shrinker tarafından küçültüldüğünde mini Duke'lar yine de silah kullanabilecek ancak normal hasarın sadece %10'unu verebilecekler.

Oyuncuların ve düşmanların üzerine trip bombası yapıştırabileceksiniz.

Onaylanan silahlar; pistol, shotgun, ripper chaingun, pipebomb, rpg, shrinker, railgun, freezer, devestator, tripbomb. Tek seferde sadece iki ana silah ve yanlarında pipebomb ve tripbomb kullanabiliyoruz.

Diğer oyuncuları öldürdükçe tecrübe puanı toplayacaksınız. Bunlardan yeterince toplarsanız kendi Düke'unuzu kişiselleştirebileceksiniz. Temel öldürmeler temel puanlar getirecek ancak birisini holoduke ile öldürmek veya kendinizi yanlışlıkla pipebomb ile öldürmek gibi tek seferlik achievement'lık öldürmeler size ekstradan puan sağlayacaklar.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Duke Nukem Forever'ın multiplayer modu detaylandı
İlginizi Çekebilir