Dün yapılan sunumda Nintendo Switch için neler duyuruldu?

Ersin Kılıç 14.09.2018 - 16:12
Sunumda birçok duyuru yapıldı

Nintendo geçtiğimiz günlerde Direct ismini verdikleri sunumu Japonya'da meydana gelen deprem nedeniyle ertelenmişti. işte bu sunum dün gece saatlerinde gerçekleşti ve Nintendo Switch için birçok duyuruya imza atıldı. Biz de bu yazımızda yapılan bu duyuruları derleyelim istedik.

Nintendo Switch için hangi oyunlar duyuruldu?

- Öncelikle ilk olarak Final Fantasy duyurularından bahsedeceğim. Bir Final Fantasy sever olarak bu duyurular beni çok heyecanlandırmasa da daha önce serinin bu oyunlarını oynamayanlar ve Switch sahibi olanlar için gayet güzel bir fırsat olduğunu söyleyebilirim. geçtiğimiz yıl konsollar için yenilenen Final Fantasy XII: Zodiac Age dışında serinin en sevilen oyunlarından Final Fantasy VII, World of FF, IX, X ve X-2 gibi oyunları Nintendo Switch için duyuruldu. Bu oyunların diğer konsollara da çıkacağını da hatırlatalım.

Dün yapılan sunumda Nintendo Switch için neler duyuruldu?

- Sunumun en sürpriz duyurularından birisi de Luigi's Mansion 3 oldu. Son olarak Smash Bros videosunda ölmüş olarak gördüğümüz Luigi, kendi solo macerasına devam edecek.

- Yapılan duyurular arasında en ilginci ise şüphesiz Switch için yapılan NES kontrolcüleri oldu. Muhtemelen kolleksiyoncular bu kontrolcülere ulaşmak için gün saymaya başlamıştır diye düşünüyoruz.

- Game Freak, konsol için özel olarak geliştirilen Town isimli oyununu duyurdu. Oyunun 2019 yılında çıkacağı da açıklandı.

- Strateji severlerin favorisi olan Cities: Skylines ve Civilization VI'nın Switch versiyonu duyuruldu. Konsolun dokunmatik ekranı sayesinde muhtemelen Switch'te oldukça farklı bir strateji deneyimi yaşatacaktır.

- Port oyunlar tarafında ise birçok duyuru yapıldı. Kirby's Epic Yarn, Katamari Damacy ve Bowser's Inside Story oyunları Nintendo 3DS için duyuruldu. Ayrıca New Super Mario Bros U Deluxe sürümünün de Switch'e geleceği açıklandı. 

- Bu duyurular dışında Smash Bros kadrosuna Animal Crossing'den Isabelle'nin katılacağı da belirtildi. Yapılan sunumda ayrıca tabletop tarzında birçok oyun duyurusu ve Warframe'in Switch'e geleceği gibi duyurulara da yer verildi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.09.2018 20:44
Güzel bir sunum izledik. Luigi Mansion 3 duyurusu harika oldu. Sunumun haberini yaptığınız için teşekkürler Ersin bey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dün yapılan sunumda Nintendo Switch için neler duyuruldu?
İlginizi Çekebilir