Dune Part 2 filmi için Marvel'dan oyuncu transferi

Ersin Kılıç 9.03.2022 - 15:00
Çekimlerine yaz aylarında başlanması beklenen Dune Part 2 filmi için mevcut kadronun ardından ilk oyuncu haberleri de gelmeye başladı.

Denis Villeneuve imzasını taşıyan Dune, son yıllarda beyazperde de izlediğimiz en destansı hikayelerden biri olmuştu. Hal böyle olunca filmin devamını ve asıl olayların başlayacağı yeni bölümü de beklemeye başladık. Neyse ki ilk filmin başarısının da sebebiyle çok fazla beklememize gerek kalmayacak. Önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanan Dune Part 2 filmi için ilk oyuncu haberleri de gelmeye başladı.

Dune Part 2 için yeni bir oyuncu haberi geldi

Filmde tabi ki ana kadroyu görmeye devam edeceğiz. Yani ilk filmde de gördüğümüz Timothée Chalamet, Javier Bardem, Oscar Isaac, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Zendaya ve Rebecca Ferguson gibi oyuncular devam filminde de boy gösterecek. Bunların yanı sıra evreni daha yakından göreceğimiz için yeni karakterlerle de tanışacağız. işte bu karakterlerden birisi de Prenses Irulan olacak.

Dune Part 2 filmi için Marvel'dan oyuncu transferi

Hollywood Reporter sitesinin haberine göre Corrino Hanesi'nin üyelerinden biri olan Prenses Irulan için düşünülen isimlerin başında Florence Pugh geliyor. Padişah İmparator Shaddam IV'ün kızı Irulan, Atreides Hanesi ile Corrino Hanesi arasındaki büyüyen çatışmanın ortasında kalan bir karakter olarak geçiyor. Site her ne kadar henüz bu seçimin resmiyet kazanmadığını söylese de imza aşamasına oldukça yakın olduğunu da belirtmiş. Özellikle Midsommar filminde yıldızı parlayan oyuncu daha sonra Marvel Sinematik Evrenine transfer olmuş ve Black Widow filmi dışında Hawkeye dizisinde de boy göstermişti. Ayrıca Timothée Chalamet ve Florence Pugh daha önce Little Woman filminde de birlikte rol almışlardı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 07:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dune Part 2 filmi için Marvel'dan oyuncu transferi
İlginizi Çekebilir