Dune Spice Wars için yeni yol haritası yayınlandı

Ahmet Lütfi Aksoy 25.05.2022 - 21:01
Erken erişiminde büyük ilgi gören strateji oyunu Dune Spice Wars, yakında gelecek güncelleme ile çok oyunculu moda kavuşuyor.

27 Nisan 2022 tarihinde Dune Spice Wars inceleme yazımızda yapımı ilk bakışımızı yapmıştık. Bugün, strateji severler tarafından takip edilen oyunumuzun yol haritası yayınlandı. Bir aya yakın zamandır erken erişimde olan Dune, firma, oyunculardan gelen geri bildirimleri takip ederek oluşturduğu proje planına göre, ilk olarak çok oyunculu modu devreye alacaklar. Sonrasında, kimsenin bilmediği 5. bir taraf savaşa katılacak. Bunların ikisini de bu yaz göreceğiz.

Dune Spice Wars'ta yeni birlikler yola çıktı

Daha sonra bildirilecek bir tarihte, uzay limanları, uzay gemileri ve gelişmiş üniteler oyuna katılacak. Erken erişimi oynayanlar bilirler, tarafların sahip oldukları birimler çok sınırlıydı ve savaş anlamında büyük bir derinlik sunmuyordu. Bu yeni eklemelerle, savaşa yeni taktik seçenekler de ekleniyor olacak.

Dune Spice Wars'ta yeni birlikler yola çıktı

Eski Dune oyunlarında hatırlarsanız (Dune 2 – Dune 2000 – Emperor: Battle for Dune), her savaşan tarafa ait özel birlikler vardı. Bunlar, her ne kadar kitapta ya da ana hikayenin içinde yer almasa da oyunlara çeşitlilik getiriyordu.

Dune'un kahramaları da ilerleyen tarihlerde oyuna eklenecek ve güçlü oynanabilir birlikler olarak yer alacak. Romanlardaki karakterleri oyuna katacak olurlarsa, Duncan Idaho, Gurney Halleck gibi karakterleri de oyunda görmemiz olası.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dune Spice Wars yol haritası
İlginizi Çekebilir