Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 22.07.2022 - 00:42
kadrosunda oldukça iyi isimlerin yer aldığı Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı Comic Con fuarından geldi.

San Diego Comic Con 2022 fuarının başlaması ile birlikte uzun süredir beklediğimiz yapımların ilk ve yeni fragmanlarıyla karşılaşmaya başlıyoruz. Fuarın ilk fragmanlarından birisi de kadrosunda oldukça sevilen isimlerin yer aldığı D&D filminden geldi. Uzun süredir beklenen Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı sonunda yayınlandı.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı Comic Con'da yayınlandı

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı yayınlandı

Filmin fragmanına baktığımızda son derece fantastik mekanlarda geçtiğini ve aksiyon açısından eğlenceli bir yapıda olduğunu görüyoruz. 3 Mart 2023'te gösterime girecek filmin fragmanı dışında Paramount Pictures kısa bir hikaye özetini de paylaştı. Yayınlanan hikaye özeti ve filmin ilk fragmanı şu şekilde;;

"Büyüleyici bir hırsız ve bir grup beklenmedik maceraperest, kayıp bir eseri geri almak için destansı bir soyguna girişir, ancak yanlış insanlarla ters düştüklerinde işler tehlikeli bir şekilde ters gider. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, efsanevi rol yapma oyununun zengin dünyasını ve oyuncu ruhunu, eğlenceli ve aksiyon dolu bir macerada beyaz perdeye taşıyor."

Yönetmenliğini John Francis Daley ve Jonathan Goldstein ikilisinin yaptığı filmin kadrosunda Chris Pine, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis, Rege-Jean Page, Justin Smith ve Hugh Grant gibi oyuncular yer alıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir