Dünyanın en çok isimli oyun yapım stüdyosu

Murat Halilbeyoğlu 8.11.2012 - 16:49
Mythic bir kez daha isim değiştirdi
BioWare Mythic firması artık kendilerinin sadece Mythic olarak isimlendirildiğini duyurdu.

Warhammer Online'ın internet sitesinde yapılan duyuruda şunlar belirtildi.

"Yeni bir odaklanmanın şafağında stüdyomuz adını BioWare Mythic'ten Mythic'e değiştirmiştir. Bunun haricinde her şey -oyunlara olan tutkumuz, mevcut oyunlarımız ve üzerinde çalıştığımız heyecan verici projeler- aynı şekilde devam etmektedir."

Dark Age of Camelot, Imperator Online, Warhammer Online: Age of Reckoning oyunlarının yapımcılık rolünü üstlenen firmanın ilk isim değişmesi bu değil. Nitekim BioWare Mythic'in isim tarihi bir hayli aktif. İşte hikaye:

Dünyanın en çok isimli oyun yapım stüdyosu
1984 yılında Mark Jacobs, Adventures Unlimited Software'i kurar. Mythic'in diğer üyeleri Rob Denton, Matt Firor, Don Cambpell ve Roger Shropshire 1990'da Interesting Systems'i kurar ardından 1995'te Mark Jacobs ile Rob Denton'ın ekibi bir araya gelince firmanın adı Interworld Productions olarak değişir.

1997 kasım ayında isim bir kez daha değişir ve Mythic Entertainment olur. EA 2006'da Mythic Entertainment'ı satın alır ve ismi EA Mythic olarak yeniden değişir. 2008'de Mythic adını tekrardan Mythic Entertainment olarak değiştirir. 2009'da ise geliştiricinin adı BioWare Mythic olarak değişir ve son olarak 7 Kasım 2012 tarihi ile BioWare Mythic ismi Mythic olarak son halini alır.

Sizce bunun devamı gelir mi?
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 06:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dünyanın en çok isimli oyun yapım stüdyosu
İlginizi Çekebilir