Dusk of Dragons'un betası başladı

Merlinin Kazanı 19.10.2017 - 16:40
Günlük görevleri ile öne çıkan oyunun betası başladı

Ejder Yolu oyununun yayıncısı Salagame yeni bir Ejder oyunu ile karşınızda: Dusk of Dragons. 12 Ekim'de yayına giren oyun, çeşitli ülkelerde halihazırda yayınlanmakta ve şu ana kadar büyük beğeni topladı. Yine uzak çağların, uzak dünyaların masalsı esintileri ile dolu oyunda Ejder Yolundan tanıdığınız özelliklere yenilerinin eklendiğini göreceksiniz.

Dusk of Dragons'un betası başladı

Dusk of Dragons'un en büyük özelliği paylaşıma dayalı bir oyun olması. Sunucularda belli şartlar yerine getirildiğinde tüm oyuncuların ödül kazanması gibi özellikler oyuncular için her gün yeni sürprizler anlamına geliyor. Güçlü oyuncular savaş hakkı tüketmeden ve oto yardım seçenekleriyle arkadaşlarının ve birlik üyelerinin gelişmesine yardımcı olabiliyorlar.

VIP oyuncuların ödedikleri her kuruşun; oyuna zaman ve emek harcayan oyuncuların ise aktifliklerinin anlamlı bir geri dönüşü olduğunu görecekleri bir oyun Dusk of Dragons. Hatta oyunu arada sırada kafa dağıtmak için oynayan oyuncular da kendilerini oyundan kopuk hissetmeyecekler çünkü her an güçlenerek rekabette yer alma şanları olduğunu görecekler; günlük zaman geçirmek için de pek çok günlük görev, birlik görevleri, sunucular arası rekabet şansı bulabilecekler.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.12.2017 21:51
oyunda cok kopma var
bana nerden nasıl kopmadan oynaya bilirim tavsiyesi lazım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.12.2017 01:45
yakut fiyatları dudak uçuklatıcı öğrencinin cebine göre yapın lütfen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dusk of Dragons'un betası başladı
İlginizi Çekebilir