Duyma engeli olan Overwatch oyuncusu, internette ünlü oldu

Furkan Güler 6.06.2018 - 15:04
14 yaşındaki Danik, Blizzard'ın da dikkatini çekti

Rekabetçi FPS arenasının en dişli rakiplerinden bir tanesi olan Overwatch, oyunlarla içli dışlı olan herkese hitap ettiği için kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesini etrafında toplamayı başardı. eSpor tarafında da güçlü bir oyun haline gelen Overwatch'un duyma engeli olan 14 yaşındaki hayranı Danik Soudakoff, seyirci olarak katıldığı turnuva sonrasında internette ünlü oldu. Overwatch maçlarını Twitch üzerinden izlediğinde herhangi bir şey anlamadığını belirten Danik, turnuvayı canlı izlediğinde seyircilerin enerjisinden etkilendiğini belirtiyor.

Duyma engeli olan oyuncu, Overwatch turnuvasını canlı izledi

Ayrıca sevdiği Overwatch karakterlerine özel olarak el işareti bulan Danik, turnuvayı heyecanla izledi. Genji, Mercy, Winston ve Junkrat gibi karakterler için özel el işareti bulan oyuncu daha sonrasında Blizzard'ın da dikkatini çekmiş. Blizzard geliştiricileri ile görüşme imkanı elde eden Danik, son günlerde içerisinde bulunduğu durumdan son derece memnun.

Temelinde bir FPS oyunu olan Overwatch'ta sesleri dinlemenin büyük bir rolü var. Özellikle rakip takıma mensup oyuncuların kullandığı ulti yeteneklerini, dost takımdan ayırmak için sesleri dikkatli dinlemeniz gerekiyor. Danik ise özellikle bu tarz konularda sorunlar yaşıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Duyma engeli olan Overwatch oyuncusu, kısa sürede popüler oldu
İlginizi Çekebilir