DUYURU: Yorumlar Hk.

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
DUYURU: Yorumlar Hk.

Değerli üye arkadaşlarımız:

         Onay verilirken, maalesef bazı yazıların yorum niteliğini taşımadığı görülmektedir. Sizlerin vakit harcayarak yaptığınız değerli yorumlarınızı yayımlamak bizler için bir zevk; ama bunun ötesinde, bazı kurallara dikkat etmemiz de her yorumun yayımlanabilmesi açısından daha sağlıklı olacaktır. Yorumlarınız elbette kişisel görüşlerinizi belirtmektedir; fakat bu görüşlerinizi belirtirken lütfen bir diğer üyenin de bu haklara sahip olduğunu unutmayalım. Bu nedenlerden ötürü:

1. Yazılar içinde argo kelimeler kullanmamaya özen gösterelim. Türkçemiz çok zengin bir dildir, eminiz ki gereksiz kelimeler yerine uygun olanlarını mutlaka bulacaksınız.
2. Bir diğer üyeyi hedef alarak hakaret içeren, küçük düşüren mesajlar asla yayımlanmayacaktır. Herkes fikirlerini belirtmekte özgür olup, yazdığı yorumlar kendi kişisel görüşünü içerir.
3. Gerekli olarak dikkat çekmeyi amaçlayan bir bölüm haricinde, tümüyle "BÜYÜK HARFLERLE" yazılan veya Türkçe düzen dışında gereksiz bir şekilde "BuNuN gİbİ" kişiye özel yazım şekillerinden oluşan veya "ii" "hımmm" "ewt" ":D" gibi hiç bir yorum niteliği taşımayan bu tip yazılara da onay verilmeyecektir.

         Herkese özgürce fikirlerini yazabileceği bir ortam oluşturabilmek için gerekli olan bu gibi kurallara dikkat etmemiz, hepimiz açısından ve bilhassa sağlıklı yorumlar yapabilmeniz açısından da sizler ve bizler için çok önemlidir. Tartışmalı, ama kavgasız gürültüsüz bol yorumlu günler hepinize.

MK YÖNETİMİ
DUYURU: Yorumlar Hk.
İlginizi Çekebilir