Duyurulduğu gibi çıkan oyun: Hi-Fi RUSH

Ersin Kılıç 26.01.2023 - 14:05
Dün gece düzenlenen Xbox etkinliğinde duyurulan Hi-Fi RUSH, duyurusundan saatler sonra PC ve Xbox Series X/S için çıktı.

Dün gece Xbox sunumunda nadir de olsa oyun sektöründe gördüğümüz sürprizlerden birisi yaşandı ve Tango Gameworks'ün yeni oyunu duyurusundan sadece birkaç saat sonra çıktı. PC ve Xbox konsolları için çıkan bu oyun aynı zamanda Game Pass sisteminde oyunculara sunuldu. Oyun hakkındaki detaylar ise şu şekilde;

Hi-Fi RUSH duyurulduğu gibi Game Pass'e eklendi

Hi-Fi RUSH çevrede sallanan ağaçlardan dövüşlerdeki her bir vuruşa kadar her şeyin müziğin ritmiyle beraber hareket ettiği renkli bir dünyada geçen bir ritimli aksiyon oyunudur. Dövüş sekansları müziğin ritmiyle mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor, böylece oynanış sadece eğlenceli olmakla kalmıyor, aynı zamanda son derece tatmin edici oluyor. Oyuncunun hareketlerine sıradan ritim oyunlarındaki gibi müzik yön vermiyor. Aksine, oyuncular eksiksiz bir aksiyon oyununun özgürlüğüne sahipler. Ancak eylemleri ritme uydurmak oyuncunun saldırılarını müzikle beraber güçlendiriyor.  

Duyurulduğu gibi çıkan oyun: Hi-Fi RUSH

Oyuncular, rock yıldızı olma hayaliyle yaşayan özgür ruhlu haylaz Chai olarak oynuyor. Bedenine bir robot kol entegre edilen teknolojik prosedür esnasında müzikçaları güç kaynağına takılınca şaşırtıcı bir “bonus” fark ediyor. Bir de bu yetmezmiş gibi deneyin arkasındaki şirket onu devre dışı bırakmak üzere “kusurlu” diye damgalıyor. Peşinden üst düzey şirket yöneticilerinden oluşan bir ekip ve bir robot ordusu gelirken Chai her telden müttefikten oluşan bir ekibin ve ritmik dövüşün yardımıyla kendisini savunup şirketin gaddar patronlarını alt ederek kaçmak zorunda. 

Nine Inch Nails ve The Black Keys gibi ünlü rock gruplarından lisanslı şarkılar içeren Hi-Fi RUSH sizleri kesinlikle ritme kaptırıp coşturacak. Oyun, Xbox Series X|S ve PC için Game Pass'te. Ayrıca Microsoft Store, Steam ve Epic Games Store'da da mevcut.  

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 30.01.2023 09:15
Geçen mesut çevikin yorumuna denk geldim, yok efenim bilmem kaç tf konsol vs çıkan oyuna bak. Tamam Microsoft konsol işini şey etti sorun yokta oyuna mok atıp durmak neyin kafası anlamadım. Her oyundan kan aksiyon bekliyor herhalde eleman. Ultra real. Para verdiysem gerçek olacak aga eğlenmesemde olur :p 2000 li ergen söylemi.

Neyse realist ve kasıntı hikayelerden bıktığımız şu günlerde böyle yapımlar görmek sevindirici.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2023 11:48
Grafikleri çok tatlı duruyor.İlla gerçekçilik peşinde koşup komik oyunlar sunulmasındansa böyle oyun olması daha iyi.
Shinji mikami nin stüdyosu.Keşke konami bu adamla silent hill geliştirse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2023 14:45
Duyurulduğum gibi çıktım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Duyurulduğu gibi çıkan oyun: Hi-Fi RUSH
İlginizi Çekebilir