Duyurulmamış bir Ubisoft oyunu iptal edildi

Furkan Güler 23.12.2019 - 11:48
Acaba neydi?

Oyun dünyasının en büyük üreticilerinden bir tanesi olan Ubisoft kanadından ilginç bir gelişme yaşandı. Ubisoft'un Montreal stüdyosunda programcı olarak çalışan Louis de Carufel, kişisel Twitter hesabından ilgi çeken bir paylaşım yaptı. Carufel, 7 yıldır Ubisoft'ta çalıştğını belirtirken Watch Dogs ve  Watch Dogs 2 projelerinin ardından ismi konulmamış bir proje üzerinde çalıştığını belirtti. 2016 yılında sekizinci jenerasyon konsollar için geliştirildiği söylenen oyunun iptal edildiğini açıklayan programcı, bu yüzden üzgün olduğunu açıkladı.

Duyurulmamış bir Ubisoft oyununun iptal edildiği ortaya çıktı

Hatta projenin üzerinde 200'den fazla kişinin çalıştığını söyleyen Carufel, proje iptali sonrasında kimsenin işini kaybetmediğini açıkladı. Projenin hiçbir zaman ortaya çıkmadığını ve sızdırılmadığını söyleyen programcı, oyunun tarihe gömüleceğini söyledi.

Belki de Ubisoft, ilgili oyunu bu jenerasyon için iptal edip bir sonraki jenerasyon için piyasaya sürer. Bu sürelerde Watch Dogs Legion üzerinde çalışan Ubisoft, bir sonraki sene oyunu piyasaya sürecek. 6 Mart 2020 yılında PC, PS4 ve Xbox One ve Stadia için çıkacak oyun, bakalım başarılı olabilecek mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
emc
emc 23.12.2019 13:30
Oyunun içinde neler var kısaca anlatayım ?
Evvela Açık dünya olmazsa olmaz.
Radio tower , Kule ile bölge açma dinamiği
Birilerini takip etme...
Kartal görüş veya benzer birşeyler
Kendini tekrarlayan yan görevler ama bol bol...Yan görev yapmak zorunlu, yoksa ana görev aktif olmaz. Yani kazanan biz oyuncular...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.12.2019 12:22
gardeş sitenizde sıkıntı var bazı resimler açılmıyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Duyurulmamış bir Ubisoft oyunu iptal edildi
İlginizi Çekebilir