Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı paylaşıldı

Atıf Doğan Özcan 23.06.2022 - 22:59
Çıktığı andan beri oldukça fazla ses getiren aksiyon oyunu için bazı gelişmeler oluyor. Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı ve detayları fazlaca beğenildi. Oyun için zaten çok yüksek bir beklenti vardı ve bu beklentilere Techland kayıtsız kalmayarak oyuna bazı yenilikler getirdi. Zombi temalı oyun için güncelleme ve bazı yeni ödüller peş peşe eklenmeye başlandı. Oyunun zevki her geçen gün biraz daha artıyor ve oyuncuları içine çekmeye devam ediyor.

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı yayınlandı

Dying Light 2 Stay Human geçtiğimiz günlerde büyük bir güncelleme alarak oyuna bir dizi yeni özellik, rütbe ve yeni ödüllerin eklenmesi sağlandı. 13 Haziran tarihinde yayınlanan güncelleme içeriğinde oyuncuları oyuna olan ilgiyi arttıracak bir çok neden verildi diye biliriz. Techland tarafından yayınlanan fragmanın detaylarında kazanacağımız ödüller ve detaylar sergilendi.

Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı paylaşıldı

Artık oyuncular, yeni zombi türlerine karşı mutasyon örnekleri toplayabilecekler ama bunu yapmak içinde günlük ve haftalık ödülleri tamamlamak zorunda kalacaklar. Oyunda yeni kıyafet ödülleri de mevcut bunlar nedir derseniz, Nightrunner’s Claws ve Elite Nightrunner. Elbette bu ödülleri almak için Harper’s Token kazanmanız gerekiyor. Oyuna biz dizi yeni düşmanda eklendi. O nedenle yeni kıyafetlerinizin tadını çıkartmak için gece dışarda oldukça dikkatli olun.

Her ödülü tamamladıktan sonra yeni görevler ortaya çıkacak ve onlarda oldukça zorlu görevler olacaktır elbette. Bilmeyenler için belirtelim, oyun şu anda Steam üzerinde indirimde ve %33 oranında bir indirimle 233,83 TL üzerinden satışta. Zombi avlamayı seviyorsanız bu indirimi kaçırmayın deriz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.06.2022 21:51
ateşli silahlar gelmeden başlamam bu oyuna
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 23:22
oyunun büyük eksiği ateşli silahlardır. ister misin susturuculu sniper, tabanca, tüfek olsaydı
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2022 23:18
:D ateşli silahlar gelmeyecek hiçbir zaman açıklama yaptı geliştirici ekip oyunu öldürüyor ateşli silahlar diye o yüzden full silahsız olacak. Bi ömür beklersin artık
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 Chapter 1 fragmanı paylaşıldı
İlginizi Çekebilir