Dying Light 2 hikayesi genişliyor

Merlinin Kazanı 16.03.2022 - 18:54
Ortaya çıkan yeni bilgi sızıntıları bize, Dying Light 2 hikayesi yeni gelecek DLC paketi ile birlikte genişlediğini gösteriyor.

Techland, bu yapımı da, yıllardır Dying Light'ı desteklediği gibi desteklerse, yeni zombi oyunu, bol miktarda ücretsiz güncelleme, premium DLC ve dişe dokunur genişletmeler alarak Dying Light 2 hikayesi genişleyecek. Techland, oyun için çıkış sonjrası planlarını paylaşmamış olsa da, oyun hala yeterince yeni. Bununla birlikte, önemli bir hikaye genişletmesinin halihazırda bulunabileceği veya en azından oyun dosyalarının parçalarından örnekler var gibi görünüyor. 

Dying Light 2 hikayesi yeni DLC'ler ile genişliyor

Veri madencileri tarafından bulunan bu paketlere her zaman güvenmek mümkün olmasa da kimi zamanlarda önümüze yapımın geleceği hakkında birçok bilgi verebiliyor. Geliştirme sırasında atılan kullanılmayan içeriğin ne olduğunu son zamanlarda eklenenlere kıyasla ölçmek bazen zordur ve aktif geliştirmedeki içeriğin göstergesi.

Dying Light 2 hikayesi genişliyor

Sızıntı Reddit'te paylaşıldı. Bir platform kullanıcısı, şifreli yerelleştirme dosyalarında Elyseum Bölgesi hakkında büyük bir bilgi yığını bulduğunu bildirdi ve şunları ekledi: "Oyun data.paks'ına girdim ve ayrıca invoke dosyasında yeni Elyseum bölgesinde yer alan 'Outpost', 'Blood Diamonds' ve 'Okçular' görevlerine atıfta bulunan bazı dizeler buldum.

Aşağıda, gönderiyi kendiniz kontrol edebilirsiniz:

Şimdilik, bu sızıntıdan neyin oyuna dahil olup neyin olmayacağını bilmek zor. Yine de çıkan sonuçlar ne olursa olsun, şimdilik tüm bu bilgiler gayri resmi olduğundan, sadece bir kenarda durması gereken bilgiler yığınında yer alacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 08:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2022 09:58
Arkadaşlar tamamen gerçek bu öğeler hatta elyesum bölgesindeki bası hikayeler ve karakterlerde çıkartıldı ben oyunun modlama sunucusundayım oradan biliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2022 23:00
birinci oyuna gelen ek paket çok acayip genişletiyordu, araba getiriyordu. ve ortamı şehirden çıkartıp araziye götürüyordu.

umarım bu bölgelerden biri en azından bu şekilde yapılmış olsun.

dl2 iyi bir oyun ama herşey üstsüte gibi ve ben nedense dl1'deki zombi korku hissini alamıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2022 20:54
ben dying light 1 deki akıcılığı ve doluluğu pek göremedim neden bilmiyorum. İnventory'deki itemler vs. cok büyük gözüküyor dying light 1 de böyle değildi daha minimaldi. Bu da gözüme cok hoş gelmedi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 hikayesi genişliyor
İlginizi Çekebilir