Dying Light 2 ilk gün yaması binden fazla hatayı düzeltecek

Murathan Özlü 3.02.2022 - 17:42
Dying Light 2 ilk gün yaması dopdolu bir içerikle geliyor, binden fazla hatayı düzeltecek yama ile "gerçek Dying Light 2 deneyimi" hissedilebilecek.

Dying Light 2 ilk gün yaması, oyunun geliştirme sürecinde kalan hataları düzelterek "gerçek Dying Light 2 deneyimini sunmayı" vaad ediyor. Öyle ki, oyunun yapımcısı Techland, dağıtım sürecindeki bir hatadan dolayı oyunun fiziksel kopyasını bir kaç gün önceden edinen oyunculardan erken dağıtıma çıkan Dying Light 2'yi oynamamalarını rica etmişti.

Dying Light 2 ilk gün yaması kritik gözüküyor

Techland'in üstüne basa basa "oyundaki binden fazla hatayı düzeltip geliştirmeler ile geldiğini" vurguladığı ilk gün yamasından önce, oyuncuların karşılaştığı bazı hatalar var. Bunlardan biri de, oyunun hikayesinde, bir aşamada seçeceğiniz "yanlış" bir cevap şıkkının hikayede ilerlemenize engel olması.

Dying Light 2 ilk gün yaması
Piyasaya çıkmak üzere olan Dying Light 2 inceleme puanları ve oyuncuların görüşleri de ikiye ayrılmış durumda. Erken oynayan oyuncuların kimi oyuna bayılmışken, kimi ise beklediğine değmediğini ifade ediyor. 

Oyunu şu an oynama şansına erişen oyuncuların, Techland'in üzerine basa basa vurguladığı "ilk gün yaması" ile oynadıklarını belirtmekte fayda var. Techland, oyunu inceleyecek internet siteleri ve yayıncılara, bu ilk gün yamasının dahil olduğu versiyonu göndermiş. Oyunun fiziksel kopyasındaki versiyon ise oyunun bir kaç hafta geride kalan bir versiyonuymuş.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2022 06:35
Anlaşılan adamlar oyunu herhangi bir teste sokmadan piyasaya sürmüşler. 1000 hata nedir mübarek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2022 04:24
İlk oyun harika değildi ancak başka oyunların yapamadığı bazı şeyleri çok güzel yapıyordu. Bu da öyle olsa yeter. Her oyundan başyapıt olmasını beklememek gerek.

Not: Yorumlarım nedense onaylanmıyor Merlin. Zaten 3-5 kişi yorum yapıyor haberlere amaç ne anlamadım?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2022 19:07
Bizim oyunumuz 500 saat sürücek. İlk gün yamamız 1000 fazla hatayı düzeltecek :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 ilk gün yaması binden fazla hatayı düzeltecek
İlginizi Çekebilir