Dying Light 2 Stay Human 4K RTX fragmanı büyülüyor

Merlinin Kazanı 24.08.2021 - 21:37
Dying Light 2 Stay Human için bugün yanınlanan NVIDIA 4K RTX fragmanı, maksimum performans ve görüntü kalitesini öne çıkartıyor.

İlk kez, RTX ile geliştirilmiş Dying Light 2 Stay Human'da The City'nin kıyamet sonrası manzarasını deneyimleyin. NVIDIA DLSS maksimum performans ve görüntü kalitesi sağlarken ışın izlemeli yansımaların, küresel aydınlatmanın ve gölgelerin bu acımasız dünyayı nasıl geliştirdiğini gösteren bu videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Dying Light 2 Stay Human 4K RTX fragmanı büyülüyor

Oyun hakkında:

Yirmi yılı aşkın bir süre önce Harran'da virüsle savaştık ve kaybettik. Şimdi yine kaybediyoruz. Son büyük insan yerleşimlerinden biri olan Şehir, çatışmalarla parçalanıyor. Medeniyet Karanlık Çağlara geri döndü. Ve yine de hala umudumuz var.

Şehrin kaderini değiştirme gücüne sahip bir gezginsin. Ancak olağanüstü yeteneklerinizin bir bedeli var. Deşifre edemediğiniz anılarla dolu, gerçeği öğrenmek için yola çıktınız… ve kendinizi bir savaş alanında buluyorsunuz. Düşmanlarınızı yenmek ve müttefikler edinmek için becerilerinizi geliştirin, hem yumruklara hem de zekaya ihtiyacınız olacak. Güç sahiplerinin arkasındaki karanlık sırları çözün, taraf seçin ve kaderinize karar verin. Ama eylemlerin seni nereye götürürse götürsün, asla unutamayacağın bir şey var - insan kal.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2021 22:47
Fotorealizme bak, fallout 4'den hallice oyun.
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2021 17:52
Geldi gene fotorealistik dayı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light 2 Stay Human 4K RTX fragmanı büyülüyor
İlginizi Çekebilir