Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition Yakında Geliyor

Dying Light 2 Stay Human'ın Reloaded Edition sürümü, 22 Şubat'ta Bloody Ties DLC'si ve Ateşli Silahlar Güncellemesi ile birlikte piyasaya sürülecek.

Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition Yakında Geliyor

Techland, Dying Light 2 Stay Human'ın Reloaded Edition sürümünün 22 Şubat'ta piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu özel sürüm, oyunun ana paketini, Bloody Ties DLC'sini ve daha önce yayınlanmış tüm güncellemeleri içerecek şekilde tasarlanmış. Ayrıca, aynı zamanda piyasaya sürülecek olan Ateşli Silahlar Güncellemesi de Reloaded Edition'a dahil edilecek, bu da oyunculara yeni bir oyun deneyimi sunacak.

Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition'da Ateşli Silahlar Güncellemesi ile Yenilikler

Ateşli Silahlar Güncellemesi, oyunun açık dünya zombi kıyametinde bir dizi önemli iyileştirme ve yenilik getiriyor. Bu güncelleme, oyunun görsel ve oynanış yönlerinde önemli değişiklikler vaat ediyor. Oyuncular, ilk defa ateşli silahları kullanabilecek, yeşilliklerin ve gökyüzü kutularının görünümünde iyileştirmeler görecekler. Ayrıca, zombi yüzlerinin detaylandırılması da bu güncelleme ile daha da geliştirilecek. Tymon Smektala, serinin yönetmeni, bu güncellemenin "bugüne kadarki en büyük güncelleme" olduğunu ve bu nedenle Kabus Modu ve Kule Baskınlarında bazı gecikmelere yol açtığını belirtiyor.

Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition

Dying Light 2 Stay Human - Reloaded Edition'ın çıkışı, serinin hayranları için büyük bir heyecan yaratıyor. Oyun, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC platformları için mevcut olacak. Ayrıca, uzun zamandır beklenen Nintendo Switch sürümünün de bu yıl içinde oyuncularla buluşması bekleniyor. Reloaded Edition'ın çıkışıyla birlikte, oyunun detayları hakkında daha fazla bilgi edinmek için bizi takip etmeye devam edin.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

dört dörtlük bir rpg first person oyunu değeri fazla bilinmiyor

0 puan
MO
MK Okuru

DL 2 bende zaten var reloaded bedava mı olacak baba?

0 puan
MO
MK Okuru

Karanlık oyun hiç sevmem. Gündüz gezmeyi severim, uyunan oyunlarda sabaha kadar uyur, işimi gün ışığında hallederim. Gecesi çok iyi aydınlatılmış olursa, ayı, sokak ışıklarını, meşaleleri doğru kullanmışlarsa, göz gözü görebiliyorsa belki, yoksa dünyanın en iyi oyunu olsa umrumda bile olmaz.

0 puan
MO
MK Okuru

Bilakis ilk oyundan fersah fersah daha iyi parkura sahip. İlk oyun bunun yanında cheesy kalıyor.

0 puan
MO
MK Okuru

Parkur kesinlikle 1 den daha iyi birinci oyun 2 cı oyundan cok bariz şekilde küçük ınsanlar gece karanlıgı az nbulsalar da ayarlamayı bilmiyor lar onümü göremiyorum resmen dy 2 de

0 puan
MO
MK Okuru

kesinlikle değil. ilk oyundaki zombi atmosferi, parkur atmosferi yok. çok kötü bir oyun değil ama birincisinin ağırlığı yok.

0 puan