Dying Light yeni nesil güncellemesi aldı

Batuhan Bolat 9.03.2022 - 07:27
Dying Light yeni nesil yaması Techland oyun stüdyosu tarafından yayınlandı. Stüdyo Twitter üzerinden bazı açıklamalarda bulundu.

Dying Light geliştirici stüdyosu Techland, Dying Light serisinin ilk oyunu için yeni nesil konsollarda performans artıran yeni nesil bir yama yayınladı. Şu anda PS5 ve PS4 Pro için mevcut olan güncelleme, aşağıda ayrıntıları vereceğimiz daha yüksek kare hızları ve çözünürlük sunan yeni modlar sunmakta.

Dying Light yeni nesil güncelleme ile değişenler

Dying Light yeni nesil güncellemesi aldı

PS5

  • Full HD çözünürlükte 60 FPS performans modu
  • QHD'de 60 FPS hedefli dengeli mod
  • 4K çözünürlükte 30 FPS kalite modu

PS4 Pro

  • PS4 Pro'daki 30 FPS sınırı iyileştirildi
  • EOS çözümünü kullanan yeni ağ iletişimi

Techland, aynı yamanın Xbox Series X/S konsolları için de "sadece birkaç gün içinde" yayınlanacağı bilgisini verdi. Aynı zamanda, Şubat ayında piyasaya sürülen Dying Light 2 için büyük bir yama üzerinde çalıştığı da biliniyor. Ve bu yamanın ragdoll animasyonları, kullanıcı arayüzü gibi birçok detay üzerinde düzeltmeler sunacağı Twitter hesabı üzerinden bildirildi. İlgili Tweet şu şekilde:

Stüdyo, bu güncellemeyi bu hafta içinde ve birkaç gün sonra da konsollar için yayınlamayı hedeflediğini söyledi. Merlin'in Kazanı olarak yaptığımız Dying Light 2 incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2022 15:27
Adamlar kaç yıl önce çıkan oyuna, yeni oyunları çıkmış olduğu halde güncelleme yayınlıyor. Oyuncuyu düşünmek güzel yaklaşım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light yeni nesil güncellemesi aldı
İlginizi Çekebilir