Dying Light'ın yapımcıları, Ubisoft'un ambargo uygulamasına taş attı!

Emre Günen 12.12.2014 - 14:17
"Biz şeffaf bir firmayız ve her türlü eleştiriye açığız."
Son dönemlerde, Ubisoft tarafından çıkarılan inceleme ambargosu çok konuşuldu. Özellikle Assassin's Creed ve The Crew oyunları, oyun piyasaya çıkmadan evvel inceleme puanlarının ortaya çıkmaması için, hiçbir basın kuruluşuna gönderilmemiş ve büyük tepki toplamıştı.

Kimileri, oyunların kopyalanmasının önüne geçilmek için bu sistemin uygulandığını, kimileri ise oyunlarına yeteri kadar güvenmedikleri için piyasaya sürülmeden evvel puanların ortaya çıkmasından korktuklarını savundu.

Dying Light'ın yapımcıları, Ubisoft'un ambargo uygulamasına taş attı!
Şu sıralar adından sık söz edilen oyunlardan biri de Dying Light. Hem Harran'da geçecek olması, hem de zombi temalı olması sebebiyle, herkes tarafından ilgi görüyor ve yapımcılar da oyunları hakkında güzel sözler sarf ediyor.

Dying Light'ın yapımcı firması Techland'ın yetkili ağızlarından Maciej Binkowski, Ask.fm'de yaptığı açıklama ile ilgi topladı. Dying Light için kesinlikle inceleme ambargosu uygulamayacaklarını ve her türlü eleştiriye açık olduklarını söyledi. Oyunculara karşı şeffaf bir firma olmaya özen gösterdiklerinin de altını çizdi.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanan Dying Light'ın çıkış tarihi 28 Ocak 2015.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 17:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dying Light'ın yapımcıları, Ubisoft'un ambargo uygulamasına taş attı!
İlginizi Çekebilir