Dynasty Warriors 9 için yeni karakter videoları ortaya çıktı.

Furkan Güler 19.12.2017 - 16:11
Yeni videolarda karakterlere yakından bakıyoruz.

Dynasty Warriors 9 için yeni karakter tanıtım videoları yayınlandı. KOEI Tecmo önderliğinde piyasaya sürülecek olan Dynasty Warriors oyunu serisi, yeni oyununda farklı bir grafik motoru kullanarak karşımıza çıkacak. Mekaniksel anlamında pek fazla değişikliğe gitmeyen geliştiriciler, sadece oyunun kombo sisteminde bazı değişiklikler yapacak piyasaya sürülecek. Açıklanan bilgilere göre yeni sistemde artık 3 çeşit kombo yapma stilimiz bulunuyor.

Dynasty Warriors 9 için bir dolu video yayınlandı

Yayınlanan yeni videolarda Dynasty Warriors serisinin sevilen karakterleri olan Diaochan, Guan Suo, Zhang Fei, Sun Quan, Sun Ce, Guo Ja, ve Wang Yi'nin oyunda nasıl dövüşeceğini görebiliyoruz. İçerik anlamında da yenilikler getiren yeni oyun, 13 Şubat 2018 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Krallıkların savaşını anlatacak olan oyunun hikayesinde güce denge getirmeye çalışacağız. Şimdiye kadar geliştirilmiş en detaylı ve geniş içerikli Dynasty Warriors oyunu olma iddiası ile karşımıza çıkacak yapım, bire karşı binler konseptini yeni nesil ile birleştirip karşımıza getirecek. Diğer oyunlara nazaran daha farklı bir savaş sistemi ve daha fazla RPG elementi içerecek olan yeni yapım, yine bizleri binlerce düşmanın arasına atıp ortalığın tozunu dumanına kattıracak. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.12.2017 10:51
Tek kişilik ordu teriminin karşılığı karakterler ile eğlenceli bir seri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dynasty Warriors 9 için yeni karakter videoları yayınlandı
İlginizi Çekebilir