Dynasty Warriors 9'un çıkacağı platformlar belli oldu

Furkan Güler 4.08.2017 - 12:44
Muso türünün en başarılı örneği Dynasty Warriors 9'u oynayacağınız platformları merak ediyor musunuz?
Dynasty Warriors serisi ile büyük kitlelere ulaşıp başarılı satış rakamları elde eden Koei Tecmo, bir süredir dokuzuncu oyunu çıkartacağı platformlar konusunda suskunluğunu koruyordu. Yeni açık dünyaya sahip Dynasity Warriors 9, Koei Tecmo'dan gelen bilgilere göre PlayStation 4, Xbox One ve PC (Sadece Steam) platformları için çıkacak.

Oynanış kısmında bazı kesim oyuncuları kendisinden uzaklaştıran, ancak belirli bir kesim oyuncu grubunu kendisine bağlayan Dynasty Warriors serisinin dinamik mekaniklerini oyuncular çok seviyor. Musou türüne ait en çok satan oyun olan Dynasty Warrior, Çin tarihini fantastik bir biçimde anlatmasıyla kendini ön plana çıkarabiliyor. Sekizinci oyunun aksine yan görev, NPC'ler ile etkileşim ve savaş alanına müdahale etme konusunda daha fazla oynanış mekaniği ekleyen oyunu kişisel olarak heyecanla bekliyorum.

Dynasty Warriors 9'un çıkacağı platformlar belli oldu
Umarız Dynasty Warriors 9, dokuzuncu oyunda PC platformunda karşılaştığı sorunlar ile tekrar karşılaşmaz. Tamamen kontrolcüyle oynanan oyunun PC platformunda yarı kontrolcü destekli olması oyun zevkini baltalayabiliyor. Konsollarda olan sekizinci oyunu aynı şekilde PC'ye port eden yapımcılar, oyuncular tarafından eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Dokuzuncu oyunuyla grafik motorunu da değiştiren Dynasty Warriors serisi, bakalım çıktığı dönemde nasıl eleştirilere maruz kalacak.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 01:14
Baska bir platform varmiydi pardon nintendo switch ama donkey kong ve mario ayrıca zelda da hiç bir yerde yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dynasty Warriors 9'un çıkacağı platformlar belli oldu
İlginizi Çekebilir