Dysil'in gazabını ekimde tadacaksınız!

Hakan Bozdemir 4.10.2013 - 09:47
Hikaye nasıl ilerliyor?
Forsaken World için ekim ayında yeni bir güncelleme geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte Dysil adıyla bilinen Fırtına Lordu'nun gazabını göreceğiz.

Dysil'in gazabını ekimde tadacaksınız!
İşte Dysil'in hikayesi:

"Dysil Eyrda ölümlülerinin topraklarında çok uzaklarda gizlendi ve bekledi. Uzun eonlar ,Onun  Eyrda’ya dönmeyi beklemesi gibi geçip gitti, fakat sabrı taşmak üzereydi. Onun dönüşü bizlere bağlı ve döndüğünde Dünya ayakları altında titreyecek.

Dysil,bilinen diğer adıyla Fırtına Lordu, devasa Eyrda ağacından  yaratılmıştı. Dysil, Nyos’un  çocuğu olan  Mylvada ile işbirliği yaparak ,savaşa sürükledigi tanrılar arasında bir mücadele başlattı. Bu savaş’ın Dysil’in Eryda’nın yeni  hükümdarı olması ile sonuçlanması gerekiyordu. Ancak  karısı ona destek olmak yerine ihanet ederek Dysil’i öldürdü ve tanrıları onun yıkıcı planlarından haberdar etti.

Dysil'in gazabını ekimde tadacaksınız!


Fırtına Lejyonları  Özgürlük Limanına saldırıyorlar. Spies Özgürlük Limanında gizlenerek ve gözlem yaparak, bu  güzel şehri nasıl savunabilecekleri hakkında bilgi toplamaya çalışıyor. Eğer Fırtına Lejyonları başarılı olursa onların acımasız liderleri şehirde öfkesini gösterecek.Ve bu sırada sayısız insanda sonsuza kadar yok olacak…
 
Bu sırada, başka bir bölgede Ejderhalar saldırılarını sürdürmekte.  Likanların  bulunduğu ve yaşadığı  Secred Grove’da da devasa bir ejderhanın gölgesi  tespit edildi. Bazı  köylüler başlarının üstünde büyük ve yeşil  kanatların geçtiğini de görmüş. Dysil ve Ejderhaları yaşadığı sürece hiçkimse güvende degil.! Kendini Dysil’in Gazabına Hazırla.."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dysil'in gazabını ekimde tadacaksınız!
İlginizi Çekebilir