E-Spor takımı Cloud9 Rainbow Six Pro League'e dahil oluyor

Hürkan Çalışkan 19.06.2018 - 15:00
Rainbow, rekabet için yeni bir takım kazandı.

Daha önce Counter Strike: Global Offensive, League of Legends gibi oyunların müsabakalarında görmeye alıştığımız eSpor takımı Cloud9, Rainbow Six Siege Pro League’e dahil oluyor.

Cloud9, Rainbow Six Siege Pro League için ekibini belirledi

Kuzey Amerika’daki eSpor takımı Cloud9, Rainbow Six Siege Pro League organizasyonuna katılacağını ve bunun için ekibi de belirlediklerini dün gece twitter hesabı üzerinden yaptıkları duyuru ile doğruladı. Bu Cloud9 takımının Rainbow Six Siege sahnesine ilk adım atışı olacak. Yeni Cloud9 takımı, koçu da dahil olmak üzere Beastcoast takımının bütününe hali hazırda sahip. Takım, Rainbow Six Siege Pro League sahnesinde ilk kez kadın oyuncu da görebileceğimiz takım kaptanı Lauren Williams (Goddess), Davide Bucci (FoxA), Brandon Escamilla (Shlongii), Alexander Lloyd (Retro) ve Gabriel Mirelez (LaXInG) isimlerinden oluşuyor.

Cloud9 takımının Pro League’e katılması Rainbow Six Siege eSpor topluluğu açısından iyi bir haber. Böylece oyun profesyonel sahnede kaliteli takımlara ev sahipliği yaparken, yıllar içerisinde daha da güçlü hale gelebilir. Bakalım Cloud9 ilk kez girdiği Rainbow Six sahnesinde neler yapacak?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
E-Spor takımı Cloud9, Rainbow Six Pro League’e katılıyor
İlginizi Çekebilir