1/10

E3 2012'de beklediğimiz oyunlar - Bölüm 2

Mahmut Saral 3.05.2012 - 16:12
E3 fuarına az bir süre kala, heyecan dorukta!
Oyuncuların her yıl merakla beklediği organizasyonların başlarında gelen Electronic Entertainment Expo, yanı kısa adıyla E3, bu yıl 5-7 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Convention Center'da düzenlenecek.

Şimdiye kadar Activision, Bethesda, EA Games, Namco Bandai, Ubisoft, Valve, Konami, Capcom, Sony, Nintendo ve Microsoft gibi önemli firmaların E3'te yer alacağı kesinleşti. Tabii yeni açıklamalarda gelecektir. E tabii insan bu isimleri E3 listesinde görünce, yeni oyunlar ve teknolojiler konusunda da beklentileri artıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da E3 fuarında birçok oyun ve teknoloji hakkında yeni bilgiler öğrenip, yeni görüntüler izleyebileceğiz. Tabii sürprizler de olacaktır muhakkak. Fuarın başlamasına kısa bir süre kala, en çok görmek istediğimiz oyunların bir listesini yapalım dedik. Bakalım sizin düşüncelerinizle de uyuşuyor mu.

İlk bölüme göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İyi okumalar!

Tomb Raider

Lara Croft geri dönüyor! Üstelik, bu kez işleri en baştan başlatıyor. Crystal Dynamics tarafından geliştirilen oyun, seriyi yeniden başlatma görevini üstleniyor. Bu kez karşımızda becerikli ve seksi bir Lara Croft olmayacak. Bunun yerine, yaptığı gemi seyahati esnasında kaza geçiren ve hayatta kalmak için sığındığı adanın vahşi yaşam koşullarına ayak uydurmaya çalışan çömez bir kızı kontrol edeceğiz. Bu esnada öğreneceği hareketler ve kullanabileceği silahlar, karakterimizin yavaş yavaş nasıl gelişim gösterdiğini sergileyecek.

Tomb Raider, hikaye ile seriye yeni bir başlangıç getirirken, aynı yeniliği grafikleriyle de yapıyor. Gösterilen demo oynanış videosundaki karakter tasarımları, animasyonlar ve ışık efektleri gerçekten çok iyiydi. Özellikle karakterin yüz animasyonları, aynı zamanda o an yaşadığı duyguları da bire bir oyunculara aktarmayı amaçlıyor. Anlayacağınız, bir önceki Tomb Raider gibi uçurum kenarlarında takla atarak, sonsuz mermiler ateşlemeyeceğiz, ama yeni oyun daha çekici geliyor inanın. Hele son yıllarda çıkan Tomb Raider oyunlarından sonra...

E3 2012'de beklediğimiz oyunlar - Bölüm 2