1/2

E3 2014 dedikoduları

Can Furkan Gözütok 29.05.2014 - 10:28
Çıkan bütün dedikodular haberimizde
E3 2014 için geri sayım başladı. Başlamasına yaklaşık olarak iki hafta kalan etkinlik, oyuncular tarafından büyük ilgi ve merakla beklenmekte. E3 yaklaşırken, büyük firmalar da deyim yerinde ise eteklerindeki taşları dökmeye başladılar. Microsoft, Sony, Nintendo, Electronic Arts ve Ubisoft gibi yapımcılar etkinlik sırasında altı farklı duyuru yapacaklar.

İşte bunlardan bazıları:

Grand Theft Auto V yeni nesile gelecek mi?


Doğruyu söylemek gerekirse uzun bir süredir PC oyuncuları GTA V'in PC'lere gelmesini bekliyor. Belki de oyunun PC için çıkışının bu denli gecikmesinin ana sebebi oyunun aynı zamanda yeni nesil konsollara geliştiriliyor olması olabilir.

Rockstar, geçtiğimiz günlerde oyunlarını Xbox One ve Playstation 4 için geliştirmek gibi bir planları olduğunu doğrulamıştı.

E3 2014 dedikoduları
Dance Central 4

Yusuf Mehdi, Xbox One'ın fiyat düşüşüne gideceğini ve kutunun içinden Kinect'in çıkarılacağını duyurduğu sırada "aslına bakarsanız oyuncu kitlemizin bazıları Kinect Sports Rivals ve Dance Central gibi Kinect için oyunlar beklemekte" açıklamasını yapmıştı. Bu açıklama Xbox 360 için olabilir ancak... Yeni konsolları Xbox One için çıkış yapacak yeni Dance Central gibi bir oyunun sızdırılması olabilir.

E3 2014 dedikoduları


Playstation 4 için HD yeniden yapımlar


Birkaç hafta önce, Sony'nin ciddi bir şekilde yeni konsolları Playstation 4 için geçmiş konsollarındaki yapımları HD olarak yeniden yaptığı dedikoduları almış başını gitmişti. Aslına bakılırsa daha şimdiden Last of Us'ın, Playstation 4 için yeniden yapıldığını biliyoruz. Şok edici dedikodulardan biri ise bu oyunlardan bazılarının Vita konsolundan gelebilecek olması.

E3 2014 dedikoduları
Yeni Mortal Kombat

Ed Boon, geçtiğimiz hafta ufak bir bilgi sızdırmış ve yeni Mortal Kombat'ın geliştirildiğinin ip ucunu vermişti. Bugün yayımlanan görsele göre Mortal Kombat'ın geleceği kesinleşti.

E3 2014 dedikoduları