Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
E3

PS4'e özel olan Spider Man'i tam 20 dakika boyunca oynadık!

Oyun hakkında merak ettiklerinizi videomuzda anlattık.

E3 2018 Özel: PS4'e özel olan Spider Man'i tam 20 dakika oynadık!

Her ne kadar büyük firmalar E3 sunumlarını bitirmiş olsa da, Merlin'in Kazanı ekibi olarak E3'te içerik çıkartmaya devam ediyoruz. Bu kez masamızda daha öncesinde Xbox One platformuna Sunset Overdrive'ı geliştiren Insomniac Games'in Spider - Man oyunu bulunuyor. E3 etkinliğinde tam 20 dakika boyunca oynama imkanı bulduğumuz oyunun oynanış görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Diğer oyunlara nazaran Marvel dünyasını seven oyuncuların merakla beklediği yeni Spider Man oyunu, hem dinamikleri hem de hikaye kurgusu ile kendini diğer oyunların önüne çıkartıyor.

PS4 Spider Man oyununu oynadık


Genel itibari ile dövüş mekaniklerinin eski Spider - Man oyunlarından farklı olduğu gözlerden kaçmadı. Ağ atma mekanikleri eski oyunlara benzetilmiş olsa da, daha gerçekçi ve mantığa uygun bir yapıda çalıştığının altını çizmek gerekli. Oyunun tasarım ekibini de tebrik etmek gerekli. Çevre detaylarının AAA bir sandbox oyunu kadar detaylı olması, muhtemelen oyuncuları daha fazla oyuna bağlayacaktır. Tüm bunların yanında yan görevlerin de oyunda büyük bir önemi olduğunu belirtelim. New York haritasının neredeyse tamamını oyuna aktaran geliştiriciler, bakalım oyun çıktığında oyuncuları da memnun edebilecek mi?

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

Günümüzün oyunu değil 15 yaşındaki çocuğun oynayabileceği bi oyun 16 bile değil kısacası ÇOCUK OYUNU

0 puan
MO
MK Okuru

Saçma sapan fantastik bir oyun ve hiç tarzım değil

0 puan
MO
MK Okuru

Sen oynamazsın o zaman da bu bilgiyi bizle niye paylastın simdi

0 puan
MO
MK Okuru

Sen kıl ol yanıt yaz diye..Oyunmu la bu

0 puan
MO
MK Okuru

yorumumu geri alıyorum MK. :)

0 puan
MO
MK Okuru

Şehir dinamiğini görmek için 10 saniye kadar olsa yerde kalsanız olmaz mıydı ? Yani açık dünya deneyimini biraz daha detaylandırmış olurduk.

0 puan