E3 2018'de Rage 2 için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı

Furkan Güler 11.06.2018 - 04:42
Rage 2'nin mekanikleri oldukça güzel duruyor.

Geçtiğimiz haftalarda Bethesda tarafından resmi olarak duyurulan RAGE 2'nin yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Bethesda'nın E3 2018 sunumunun yıldızı olan Rage 2'nin oldukça fazla son Doom oyununa benzediğini görüyoruz. Hali hazırda Doom'un oyun motoru ile geliştirilen oyun, Doom'a nazaran daha fazla serbestlik sunacağa benziyor. Yeni oynanış fragmandan sonra ise artık oyunun nasıl bir yapıda olduğunu iyice anladık. 

Rage için yeni video yayınlandı

Ayrıca çevre tasarımları anlamında Borderlands serisine benzetebileceğimiz Rage 2'de, arabalar ile platform öğeleri birleştirilmiş gibi duruyor. Bu da oyunda yer yer daha fazla aksiyonlu sahnelerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Açık dünya tarafında oyunculara keşif öğeleri sunacağını belirten geliştiriciler, umarız bu söylediğinin arkasında durur. Eğer açık dünya etkileşimi tam anlamı ile ortaya konulursa, Rage 2'nin oyuncuları kendine bağlayacağına emin olabiliriz.

Son olarak oyunda yer alan silah çeşitliliğinin ise büyük bir önemi olduğunu belirtelim. Yeniden oynanabilirlik anlamında Doom kadar olacağı tahmin edilen Rage 2'de aynı şekilde araç çeşitliğinin de iyi bir şekilde sunulması bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 23:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 12.06.2018 10:33
Daha ilk oyunu bitiremedim,sebebi sırf cahillik.Takıldım bi yerde,ee yabancı dilde yok görevle ilgili videoda bulamadım nette.Harika bir oyun ama işte bizde cahillik var,sonunu göremedik.Oyunçeviri de bi şu oyuna Türkçe yama çıkarmadı arkadaş,ottan püften her oyuna çıkardı da :@
Kalan Karakter: 300 Gönder
E3 2018'de Rage 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir