E3 tarihi açıklandı

Basın Bülteni 10.03.2023 - 01:53
Oyunsesverlerin dört gözle beklediği etkinliklerden biri olan etkinliğin detayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. E3 tarihi açıklandı.

E3 tarihi açıklandı. Ayrıca endüstri kayıtları da açıldı. E3 2023, 11 Haziran 2023 Pazar günü başlayacak olan E3 Dijital Haftası ile birlikte 13 Haziran Salı gününden 16 Haziran Cuma gününe kadar yeniden tasarlanmış bir formatla Los Angeles Kongre Merkezi'ndeki (LACC) uzun süreli evine geri dönüyor.

E3 tarihi açıklandı ve endüstri kayıtları başladı

Oyun endüstrisinin çalışan üyeleri endüstri geçiş kartları için buradan başvurabilir. Mevcut IGDA üyeleri, başvuruda hesap bilgilerini vererek başvurularını hızlandırabilirler. Aktif basın mensupları ve içerik oluşturucuları ücretsiz medya ve içerik oluşturucu kartları için buradan başvurabilirler. Dünyanın dört bir yanından 1.350'den fazla medya mensubu ve içerik oluşturucu etkinliğe erişim için başvuruda bulundu.

Tüm katılımcılara daha iyi bir fuar deneyimi sunmayı taahhüt eden ReedPop, E3'ü ayrı Endüstri ve Oyuncu günlerinin yanı sıra ilgili fuar salonlarıyla yeniliyor. E3 Endüstri Günleri 13 Haziran Salı gününden 15 Haziran Perşembe gününe kadar sürecek ve yalnızca video oyunlarına kayıtlı katkıda bulunanlar, basın mensupları ve içerik oluşturucular için ayrılmış olup, bu kişiler hem Batı hem de Güney salonlarına erişebilecekler. E3 Gamer Days, 15 Haziran Perşembe ve 16 Haziran Cuma günleri sadece Güney Salonunda gerçekleşecek ve halk, sektör ve medya katılımcılarının erişimine açık olacak.

E3 tarihi açıklandı ve endüstri kayıtları başladı

LOS ANGELES, KALIFORNIYA - 11 HAZİRAN Kongre müdavimleri 11 Haziran 2019 tarihinde Los Angeles, Kaliforniya'daki Los Angeles Kongre Merkezi'nde düzenlenen E3 2019 sırasında sergilerin tadını çıkarıyor. (Fotoğraf: Charley Gallay/Getty Images for E3/Entertainment Software Association)

Endüstri Günleri için özel olarak ayrılan Batı Salonu, oyun geliştiricilerinden gelen geri bildirimler doğrultusunda oluşturuldu ve fuar salonlarının dışında bağlantı kurmak için yer bulma zahmetini ortadan kaldıracak bir dizi özellik sunacak. Bunlar arasında, fuar alanında rezerve edilebilecek belirli sayıda toplantı odasının yanı sıra fuarın kalbinde yer alan tam hizmetli bir bar da yer alıyor.

GamesIndustry.biz, geliştiricileri ve yayıncıları ticari işletmeler, yatırımcılar ve daha fazlasıyla bir araya getirmek için tasarlanmış özel 'Yatırımcılarla Tanışın' ve 'Markalarla Tanışın' etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

E3 2023 Dijital Haftası 11 Haziran Pazar günü başlayacak ve PC Gaming Show, Future Games Show, Guerilla Collective ve Black Voices in Gaming gibi en popüler çevrimiçi vitrinlerin çoğunu içerecek. PAX, EGX ve Star Wars Celebration gibi dünyanın en büyük oyun ve hayran etkinliklerinden bazılarının arkasındaki itici güç olan fuar organizatörü ReedPop, yayıncı ve bağımsız basın konferanslarının programını önümüzdeki haftalarda açıklayacak.

ReedPop ayrıca, E3 2021 yayını için 50 milyondan fazla gösterim sağlayan Paragon'u resmi E3 2023 yayın ortağı olarak duyurmaktan gurur duyuyor. Ayrıca, premium etkinlik deneyimi platformu MeetToMatch, E3'ün en büyük ortağı ve sponsoru olarak hizmet verecek ve profesyonelleri birbirine bağlamak ve tüm sektör katılımcıları için toplantı ve plan planlamayı kolaylaştırmak için uzmanlıklarını getirecek.

ReedPop Oyunlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kyle Marsden-Kish, "Uzun bir bekleyiş olduğunu biliyoruz ve E3'e gelecek içerikle ilgili daha fazla ayrıntıyı paylaşmaktan gurur duyuyoruz" dedi. "ReedPop, oyun endüstrisi ve hayranları için kültürel bir mihenk taşı olarak yeniden düzenlenmiş bir E3'ü geri getirmekten heyecan duyuyor."

AAA şirketlerinin yanı sıra bağımsız oyunların gözdeleri, teknoloji ve donanım firmaları da LA Kongre Merkezine geri döneceklerini şimdiden taahhüt ettiler. Katılımcıların tam listesi fuar öncesinde açıklanacak ve katılımcı şirketlere önceden kendi bireysel duyurularını yapma fırsatı sunacak.

ReedPop, küresel bir basın katılımına yardımcı olmak için Stride PR (Kuzey Amerika, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda), Laboratorio Comunicazione (İtalya), Marchsreiter Communications (Almanya, İsviçre, Avusturya), Best Vision PR (İspanya, Portekiz, LATAM), Warning Up (Fransa) ve Ryu's Office Inc (Japonya, Çin, Kore) gibi dünyanın önde gelen halkla ilişkiler ajanslarıyla ortaklık kurdu.

Daha fazla bilgi için www.e3expo.com adresini ziyaret edin.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 11:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 11.03.2023 19:01
“Eski tadı yok” :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2023 22:25
Sony microsoft capcom konamy yok neyini bekleyelim dört gözle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.03.2023 15:57
Sadece Crysis 4 için bekleyeceğim E3 ü :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
E3 tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir