E3'te gösterilen Fallout 76'da VATS dinamiği yer alacak mı?

Furkan Güler 13.06.2018 - 11:09
Merak edilen soru cevaplandı.

Vault-Tech Assisted Targeting System olarak bilinen ve Fallout 3 ile seriye dahil edilen düşmanlarımızı zayıf noktasından vurma mekaniğinin Fallout 76'da olup olmayacağı açıklandı. Bethesda'nın yöneticilerinden olan Todd Howard, VATS sisteminin eski Fallout oyunlarından farklı olarak gerçek zamanlı bir şekilde oyunda olacağını belirtti. Tek kişilik Fallout oyunlarında zamanı yavaşlatıp bu özelliği kullanabiliyorduk. Fakat bunu gerçek zamanlı olarak diğer oyuncuların üzerinde kullanmak ilginç bir deneyim olacaktır.

Fallout 76 oyununda VATS olacak mı?

FPS oyunlarında istediği bölgeye ateş etmekte zorlanan oyuncular için geliştirilen VATS sisteminin Fallout 76'ya da gelmesi, bazı Fallout hayranlarını kızdırdı. Özellikle PC oyuncuları, bu özelliğin sadece yeteneksiz oyuncular tarafından kullanılacağını belirtiyor. Ayrıca oyuncuları, bu mekaniğin oynanışa zarar vereceğini düşünürken, bazı oyuncular VATS'ın oyuna eklenmesine olumlu bakıyor. Tamamen çevrimiçi bir rekabetçi yapı üzerine kurulu olan Fallout 76, bakalım oynayanlarını memnun edebilecek mi? Fallout markasını oldukça farklı bir pozisyona koyan Bethesda'nın işin içinden başarıyla çıkacağını düşünüyoruz. Çevrimiçi alt yapıyı Elder Scrolls Skyrim'den kotaran ekip, oyunun mekaniklerini ve daha birçok içeriğini Fallout 4'ten alacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2018 16:18
Co-Op olmasi harika olabilirdi ama tamamen online bir altyapi ile surekli insanlara saldiran 8-12 yasindaki kardeslerimize merhaba diyecegiz gibi gorunuyor.

Almak icin acele etmeyecegim ilk Fallout oyunu olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2018 11:36
bu da mı multi oldu. bu da oynanmaz artık o zaman
Kalan Karakter: 300 Gönder
E3'te gösterilen Fallout 76'da VATS mekaniği olacak mı?
İlginizi Çekebilir