1/4

E3'ün en iyileri

Muhammed Şabani 19.06.2014 - 14:24
Merak ettikleirniz ve daha fazlası
E3'ün son bulmasıyla beraber oyun meraklılarının en iyisini aradığını görüyorum. Tüm trailerler gösterildi, tüm demolar oynatıldı ve sıra geldi en iyileri belirlemeye. E3'te birçok oyun tanıtıldı ve biz de okurlarımız için içlerinden en iyi, en entersan ve en güzel 15 tane oyunu belirledik. Bilmeyenleriniz için belirteyim, E3 yani Electronic Entertaintment Expo her yıl düzenlenen dünya çapındaki birçok oyunun tanıtıldığı, ve oyuncuların çıkışını yapmamış oyunları denemelerine izin veren bir fuardır. Fuar genelde haziran veya temmuz ayları arasında yapılır ve Los Angeles Convention Center'da yer alır.

Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Unity Ubisoft Montreal tarafından tasarlanan ve Ubisoft'un gururla dağıtımını üstlenmesiyle 28 Ekim 2014 tarihinde Kuzey Amerika'da çıkışını yapacak. Oyun sadece PC, Xbox One ve PS4 platformlarında çıkış yapacak. Assassin's Creed serisinin yedinci oyunu olan Assassin 's Creed Unity, Paris sokaklarında nefes kesen bir macera ile oyuncuların karşına çıkacak, oyun Fransız Devrimi'ni konu alıyor. Oyunun Tekil-oyuncu hikaye modu Arno Dorian adlı suikastçi ve arkadaşlarının devrim sırasında verdikleri mücadeleyi ve devrimin arkasındaki sırları nasıl bulacaklarını anlatıyor. Oyun üçüncü-şahıs, açık-dünya türü olmak üzere yakın dövüş ve gizlilik sistemleriyle serinin diğer oyunlarına uyum sağlarken, çoklu oyuncu modunda bazı değişikliklere uğramış. E3 'te ki konferansta yeni sistemin ''cooperative multiplayer'' yani haritada gezerken, bazı görevlerin sadece co-op olarak oynanmak zorunluluğudur.



Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege tekil şahıs nişancı oyunu türünde Ubisoft tarafından tasarlanan bir oyundur. İlk olarak 9 Haziran 2014 tarihinde E3 'te Ubisoft 'un konferansında tanıtıldı. Geçen yıl duyurulup, ardından ertelenen Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots 'un daha gelişmiş hali olarak tanımlanıyor. Oyun PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları üzerinde çıkışını gerçekleştirecek. Konferansta yapılan açıklamalara göre oyunda en çok odaklnanan şey takım oyunu ve ortamın kırılabilir olmasıymış, yani etrafınızdaki duvarlar, kapılar vs. ekipmanlarınız tarafından kırılabilir durumda olacak. Oyunun E3 traileri yapımcılar tarafından bir kurtarma görevi örneği içeriyor.


Batman: Arakham Knight
Batman'in yeni oyunu Arkham Knight karşımıza aksiyon-macera oyunu olarak çıkıyor. Oyunun yapımcısı Rocksteady Studios, dağıtımcısı ise Warner Bros. Interactive Entertaintment. PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları üzerinde çıkış yapacak olan oyun, Batman: Arakham serisinin dördüncü oyunu oluyor. Batman: Arakham Knight dünya çapında 2015 tarihinde çıkış yapacak. Oyunun hikayesi Batman'in baş düşmanlarından biri olan Scarecrow'un Gotham City'ye geri dönmesi ve Batman 'i öldürmeye çalışmasıdır.