Electronic Arts, A Way Out'un geliştiricisini ilk defa övdü

Furkan Güler 27.06.2018 - 10:32
EA Games'in, Josef Fares'e güveni tam.

Sadece co - op odaklı çıkan ve iki oyuncunun birlikte oyun oynamasını sağlayabilen A Way Out, senaryo gidişatı sayesinde oynayanlarını kendine hayran bırakmayı başardı. Daha öncesinde Brothers: A Tale of Two Sons'ı yapan ekip hakkında EA Games'in önde gelen geliştiricilerinden Patrick Söderlund konuştu. Söderlund, A Way Out'un yönetmeni Josef Fares'in kendinlerine ilk geldiğinde fikirlerini beğendiklerini ve sadece yenilikçi fikirleri yüzünden Fares'e destek verdiklerini belirtti. Hikaye tabanlı oyunlardan hoşlandıklarını söyleyen Söderlund, Fares'in oyuna koyduğu hikayeden de hoşlandığını açıkladı.

EA Games, Josef Fares'e güveniyor

Daha büyük ve güzel bir yatırımla Fares'in güzel işler yapabileceğine inanan Söderlund, muhtemelen EA Games'in Starbreeze stüdyosunu ilerde daha fazla destekleyeceğine dair ilk sinyalleri vermiş olabilir. Ayrıca yeni oyun üzerinde çalışmaya başladığını geçtiğimiz dönemlerde duyuran Fares'in nasıl bir iş ortaya koyacağını merak ediyoruz. EA Games'in desteğini başarılı bir şekilde arkaya aldıktan sonra istediği güzel fikirleri oyuna aktarabilen Fares'in son oyun A Way Out, ilk iki haftasından sonra 1 milyonluk satış rakamını geride bırakmıştı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
oXelight
oXelight 27.06.2018 16:56
Geçen bahsettiği uzun oynanış sitemini de hesaba katarsak çok sayıda yenilikçi, twitche yönelik ama kısa süreli oyunlara merhabalar.
oXelight
oXelight 27.06.2018 16:56
Az yenilikçi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA, A Way Out'un geliştiricisine daha fazla yatırım yapabilir
İlginizi Çekebilir