EA: Battlefield 6 her zamankinden daha çok oyuncu destekleyecek

Alparslan Gürlek 3.02.2021 - 12:16
Electronic Arts, Battlefield 6 için programın çok ilerisinde olduklarını ve oyunun her zamankinden daha kalabalık savaşları destekleyeceğini açıkladı.

Hakkında türlü spekülasyonlar çıkan ancak resmi konuşmaların daha az olduğu Battlefield 6 için EA iyi haberler verdi. DICE'ın, Battlefield 6'nin geliştirilmesiyle birlikte programın çok ilerisinde olduğunu söyledi. Bu yılın bahar aylarında oyunun resmi duyurusunun yapılacağı söyleniyor. CEO Andrew Wilson'ın bir kazanç çağrısında söyledikleri oyun için beklentileri karşılarken biraz da iddialı geldi doğrusu.

Battlefield 6 yeni neslin bütün gücünden yararlanacak

EA CEO'su Andrew Wilson, Salı günü yapılan şirketin üçüncü çeyrek kazanç çağrısında "Bir sonraki Battlefield deneyimimiz, tüm askeri savaşlara bir geri dönüş olacak" dedi. "Oyun her zamankinden daha fazla oyuncuya devasa sürükleyici savaşları hayata geçirmek için yeni nesil platformların gücünden tam olarak yayınlanıyor" şeklinde iddialı açıklamalara yer verdi. Devamında ise "Eşi görülmemiş ölçekte haritaların yer aldığı bir sonraki Battlefield sürümü, serinin bilinen tüm yıkım, araç ve silah savaşını alıp başka bir seviyeye taşıyor" dedi.

Wilson, "Takım odaklanmış durumda ve oyun dahili kilometre taşlarımızın önünde. Oyunu baharda duyurup açıklayacağız ve 2021'in sonlarında oyuncularımız için belirleyici bir Battlefield deneyimi sunacağız" dedi. Aynı zamanda EA CFO'su Blake Jorgensen, DICE'ın Battlefield 6 geliştirme süreci söz konusu olduğunda "önceki ürün döngülerinde bulunduğumuz noktadan çok daha ileride" olduğunu tekrarladı. Görünen o ki oyunun geliştirme süreci planlananın da ilerisinde seyredir. Özellikle bu planların bozulduğu pandemi sürecinde gelen en iyi haberlerden biri olabilir.

EA: Battlefield 6 her zamankinden daha çok oyuncu destekleyecek

Analistten bomba gibi soru, yanıtsız EA

Görüşmenin soru cevap bölümünde bir analist EA tarafına - Call of Duty Warzone'a küçük bir gönderme yaparak- "kazanç grafiklerini yükseltmek için" diğer oyunlarda olduğu gibi bazı oynaması ücretsiz oyun modlarının olup olmayacağını sordu. Bu soru hem çok yerinde hem de EA'nın nabzını yoklamak için harika bir zamanda sorulmuş. Fakat EA tarafından verilen yanıt aynı derecede tatmin edici değil.

"Battlefield'da bu noktada serinin hayranları için yeni nesil platformların tüm gücünden yararlanacağına inanmaktan başka paylaşacak bir şeyimiz yok" yanıtı verildi. "Bunun Battlefield hayranlarının tam olarak oynamak istediği oyun olmasını ve Battlefield serisinin büyümesini sağlayacağına inandığımız oyun olmasını sağlamak için deneyimin tüm biçimlerine baktığımızı bilin" diyerek küçük de olsa bir mesaj verdiler. Önümüzdeki aylarda gelecek resmi duyuru ile bazı şeyler netleşecektir elbette fakat şu anda EA ser verip sır vermiyor.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 12:07
BF5 ile aynı grafikleri yapıp yine milyon satacaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2021 22:58
BF5'in müthiş başarısından sonra BF6'dan beklentim büyüdü
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 07:42
İronidir umarım. Bilmeyenler inanabilirler: bf5 tam bir faciaydı ea oyuna desteği 2. Yıldan kesti ve çöpe attı oyunun gelişimini
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 03:05
Bf3 bf1 ve bf5 oynayan biri olarak, Türkiye özel fiyatlandırma gelmediği sürece asla almayacağım, adamı salak yerine koyuyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 02:14
BF serisine gereken bir haritada ki oyuncu sayısı artışı değil. Zaten haritaların büyük ve oyuncu sayısı gayet yeterli.

Gereken şey daha özgün içerik. Daha dinamik haritalar. BF2'de ki haritaları ısıtıp ısıtıp koymak değil. Daha iyi bir progress.

100vs100 yapınca daha iyi olmuyor oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2021 21:36
Valla günümüze geri dönsünlerde ben 3 ve 4 zamanlarını özledim hatta bir bad company 3 falan patlatsalar
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA: Battlefield 6 her zamankinden daha çok oyuncu destekleyecek
İlginizi Çekebilir