EA’den Çökme Açıklaması

İlkay Eren Kartal 29.02.2024 - 22:38
EA, ralli oyunları EA WRC’nin bugün itibariyle çökmesi sebebiyle oyuncuları yönlendirecek bir tweet paylaştı. Sorunun sebebi ise artık yıl.

Artık yılın gelmesi sebebiyle tıpkı Square Enix ve Theatrhythm Final Fantasy’nin Nintendo Switch’te olduğu gibi EA Sports WRC de bugün başlangıçta çökme problemi yaşadı.

EA Sports WRC'nin Çökme Sorunu

Ralli yarışının hayranları sosyal medyada oyunun başlangıçta sürekli olarak çöktüğünü belirterek şikâyetler belirtmeye başlayınca EA, durumla ilgilendiklerini belirten ve buna geçici bir çözüm üreten bir tweet paylaştı. EA, sorunun farkında olduklarının ve bunun incelenerek en kısa sürede çözüleceğini belirtirken aynı zamanda oyunculara geçici bir çözüm sunmayı da ihmal etmedi.

Biraz zamanda yolculuğa sebep olmasına rağmen çözüm o kadar da karmaşık değil. EA’nin tek söylediği konsolunuzun zamanını ‘1 Mart’ olarak değiştirmeniz. Hatırlatmakta fayda var eğer sorundan mustaripseniz oyun içi ayarlardan değil tüm sisteminizin ayarlarıyla oynamanız gerekmektedir.

4 yılda bir gerçekleşen artık yıla önlem almadan oyun sunucularını ayarlamamak biraz tat kaçırıcı olabilir ama EA Sports WRC yapımcıları Codemaster bu hataya düşen tek firma değil.

Oyuncular ayrıca Final Fantasy spin-off’u Theatrhythm Final Fantasy’nin de sonsuz bir yükleme ekranında kaldığını belirtti. Sistem tarihini değiştirdiğinizde bu hata da ortadan kalkıyor. Bir başka yapımcının da aynı komik hataya düşüp düşmeyeceğini zaman içinde öğreneceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.03.2024 04:08
Codemaster bitmiş vallahi, 5 yıllık dirt 2.0'dan kötü bir oyun yapmayı nasıl becerebildiniz insan hayret ediyor. Allahtan boşluğuma denk gelmedi de 2 saat içerisinde ne halt olduğunu fark edip direkt iadeyi bastım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 09:46
bu kadar oyunlar için para alıp hala nasıl oyunlar çöküyor anlamıyorum.her oyun artık yarım yamalak çıkıyor.
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 20:48
Düpedüz dolandırıcılık. Yarım yamalak olsa yine iyi, oyunlar artık tek işlem. Örneğin karakterin kılıcı var, sadece kılıç savurup düşman kesiyorsun hepsi bu, oyunda başka hiçbir şey yok. Oyun dediğimiz şeyi sekize, ona bölüyorlar, her bir parçası için ayrı oyun çıkarıyorlar. Düpedüz dolandırıcılık.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 08:31
oynadıgım en kötü yarış oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA’den Çökme Açıklaması
İlginizi Çekebilir