EA Games, bulut tabanlı oyunculuğun geleceğinden umutlu

Furkan Güler 27.11.2019 - 11:42
Bakalım nelerle karşılaşacağız?

Video oyun dünyasının en çok oyun üreten ve dağıtan firmalarından bir tanesi olan EA Games kanadından bulut tabanlı oyunculuğa yönelik açıklamalar geldi. Firmanın CTO'su Ken Moss, yabancı basına yaptığı röportajda bulut tabanlı oyunculuğun öneminden bahsetti. Google, Xbox ve PlayStation'ın dışında bulut tabanlı oyunculuğa büyük yatırımlar yapan EA Games, Project Atlas'ın testlerine geçtiğimiz Eylül ayında başlamıştı. FIFA 19, Need for Speed Rivals, Titanfall 2 ve Unravel başta olmak üzere EA Games oyunlarının test edildiği platformun hedefi, Stadia gibi olmak. EA Games oyunlarının diğer bulut platformlara da geleceğini belirten Moss, bu teknolojiye tam destek verdiklerini açıkladı.

EA Games, bulut tabanlı oyunculuğun geleceğinden umutlu

Ayrıca yeni teknolojinin aynı mobilde olduğu gibi oyun dünyasına 1 milyara yakın oyuncu kazandıracağını düşünen Moss, bulut tabanlı oyunculuk sayesinde herkesin oyunlara erişebileceğini düşünüyor. Aslına bakarsanız kendisinin haklı olduğunu düşünebiliriz. Keza, yeni nesil teknolojiler sayesinde eğer internet alt yapıları gelişmiş olursa, bulut tabanlı oyunculuğun yeni oyuncular kazanacağı tartışılmaz bir gerçek. Bakalım bizleri neler bekliyor?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.11.2019 18:21
oyun yapımcıları da bulut oyun sistemine katkı sağlayacaktır. üyelikler bütçeyi zorlayacak ama bir,iki üyeliklerle çözülecektir. Daha çok kullanıcılara ulaşarak da bulut oyun sistemi gelişecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Games, bulut tabanlı oyunculuğun geleceğinden umutlu
İlginizi Çekebilir