EA Games üç yeni Marvel oyunu geliştiriyor

Ersin Kılıç 1.11.2022 - 12:54
EA ve Marvel üç yeni oyun için özel bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu. Bu oyunlar içerisinde uzun süredir konuşulan Iron Man oyunu da yer alıyor.

EA, Marvel üç yeni oyun için partnerlik anlaşmasına imza attı. Aralarında uzun süredir konuşulan ve bir süre önce yapım aşamasında olduğu açıklanan Iron Man oyununun da yer alacağı bu üç oyun hakkında şimdilik daha fazla detay ise verilmedi.

EA ve marvel üç yeni oyun için anlaşma sağladı

İki firmanın yaptıkları anlaşmada özellikle "konsollar ve PC için mevcut olacak en az üç yeni aksiyon oyunu geliştirmek üzere" ibaresi dikkat çekiyor. Uzun vadeli bir anlaşma olacağı anlaşılan bu durumun görünüşe bakılırsa yakalanacak başarıya göre devam etmesi de olası gözüküyor.

EA Games üç yeni Marvel oyunu geliştiriyor

Ayrıca bu oyunların her birinin Marvel evreninde olacağı ve orijinal hikayeler içereceği de belirtilmiş. Bu oyunlardan ilki şu sıralar Dead Space'in yeniden yapımını geliştiren EAMotive Studio tarafından yapılıyor. Firmanın zaten Irom Man oyunu üzerinde çalıştığı kısa süre önce duyurulmuştu.

Diğer oyunların ne hakkında olacağı konusunda henüz bilgi yok fakat hepsinin aksiyon odaklı olacağı belirtilmiş. Ayrıca oyunlardan en azından bir tanesinin servis oyunu olabileceği de gelen bilgiler arasında.

EA COO'su Laura Miele yaptığı açıklamada "Marvel'in ve etkileyici liderliğinin uzun süredir hayranıyız, bu nedenle bu hem geliştiricilerimiz hem oyuncularımız hem de hayranlarımız için olağanüstü bir an. Iron Man kostümünü giyip bu süper kahramanın bildiği olağanüstü şeyleri yaptıklarında oyuncuların tepkilerini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Insider Gaming ayrıca Iron Man oyunu için bugün itibariyle oyun testlerinin başladığını ve bu ilk oyun testinin 2 Kasım'da sona ermesinin planlandığını bildirdi. Insider Gaming'in de belirttiğine göre bu testler şablonu tamamlanmış bir oyundan ziyade olay örgüsü, oyun mekaniği gibi konularda geri bildirim almaya yönelik olabilirmiş. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 1.11.2022 23:03
Pek ilgi çekici görünmüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Games üç yeni Marvel oyunu geliştiriyor
İlginizi Çekebilir