EA, MoH Limited Edition'ı duyurdu

Merlinin Kazanı 14.07.2010 - 14:53
Özel oyun içi içerik, aslına sadık Tier 1 Operator deneyimi yaşatacak

Günümüz savaşlarında yeni düşmanlar, yeni silahlar ve en zorlu görevlerin ve en çetin arazilerin bile üstesinden gelebilecek yeni savaşçılar var. Bu savaşçılara Tier 1 Operator deniyor ve 12 Ekim 2010 tarihinde Medal of Honor oyuncuları bu elit askerlerin dünyasına adım atacaklar. Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) bugün Medal of Honor Limited Edition versiyonunu duyurdu; bu versiyon oyunculara Tier 1 Operators ekibinin kullandığı özel MP7 silahına erişim imkanı verecek. Limited Edition sahipleri ayrıca, diğer oyuncuların açmak için rütbe atlamaları gereken TOZ-194 ve 870MC2 pompalı tüfeklerini ilk günden itibaren kullanabilecekler.

MP7 gibi bir silahı kullanılabileceğini belirten Medal Of Honor yapımcısı Greg Goodrich, ‘Hafif ağırlığı, yüksek ateş hızı ve vücut zırhlarını delebilme özelliğine sahip olan MP7 bir tabanca gibi kullanılsa da, hedeflerine bir tüfeğin yaptığı etkiyi yapabiliyor. Oyuncuları özel operasyon birliğine dönüştürebilecek gelişmiş bir teknolojiyi tecrübe etmek kişinin elinde’ diye konuştu.

Medal of Honor 11 yıllık tarihinde ilk kez II. Dünya Savaşı sahnesini terk ediyor ve bir grup kurgu karakterin gözünden savaşların yıprattığı Afganistan’ı ziyaret ediyor. Medal of Honor oyuncuları Ulusal Komuta Gücü (NCA) denetimi altında görev yapan, Amerikan ordusunun az bilinen elit ekibi Tier 1 Operators ile tanışacak ve son derece zorlu görevlere katılacaklar.

Medal of Honor Limited Edition versiyonu,  15 Ekim’de Avrupa’da, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PC için piyasada olacak. Oyunu https://www.twitter.com/medalofhonor Twitter adresinden takip edebilir veya https://www.facebook.com/medalofhonor Facebook adresinden hayranı olabilirsiniz. Fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 22:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA, MoH Limited Edition'ı duyurdu
İlginizi Çekebilir