EA: Old Republic bizi 10 yıl götürür

Murat Halilbeyoğlu 8.12.2010 - 16:19
BioWare'in yeni MMO'sundan herkes çok umutlu.
Electronic Arts finans müdürü Eric Brown, Star Wars: The Old Republic adlı MMO oyununun en azından bir on sene boyunca büyük ilgi göreceğini düşündüğünü belirtti.

Brown " Başabaş rekabet ve kârlılık açısından tahminlerimiz yedi rakamlı üye sayılarından oluşmuyor açıkçası. Biz farklı seviyelerde kârlılık getirecek bir MMO'yu çalıştırıp yönetebileceğimizi düşünüyoruz" diyor New York'taki UBS Geleneksel Medya ve İletişim Konferansında konuşurken ve devam ediyor.

EA: Old Republic bizi 10 yıl götürür
"Burada kilit nokta ürünü olabildiğince mükemmelleştirmek. Burada hedeflediğimi uç noktada yüksek kalite içeren bir oyun tecrübesi oluşturmak. Ve bunun önümüzdeki 10 yıl boyunca bize durmadan bir kazanç getireceğini tahmin ediyoruz".

BioWare'in MMO'su 2008 yılında duyurulmuştu ve 2011'in mart ayında piyasaya çıkacağı belirtilmişti. Ancak şu an için firma oyunun önümüzdeki senenin nisan ve aralık ayları arasında bir zamanda çıkacağını söylüyor.

Peki Old Republic'in rakipleri ne durumda derseniz, Lord of the Rings Online dördüncü yaşına bastı, World of Warcraft yedinci yılında ve neredeyse her yıl ayrı bir yenilik yaşıyor, EVE Online ise sekizinci yılında.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 16:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA: Old Republic bizi 10 yıl götürür
İlginizi Çekebilir