Brown " Başabaş rekabet ve kârlılık açısından tahminlerimiz yedi rakamlı üye sayılarından oluşmuyor açıkçası. Biz farklı seviyelerde kârlılık getirecek bir MMO'yu çalıştırıp yönetebileceğimizi düşünüyoruz" diyor New York'taki UBS Geleneksel Medya ve İletişim Konferansında konuşurken ve devam ediyor.

"Burada kilit nokta ürünü olabildiğince mükemmelleştirmek. Burada hedeflediğimi uç noktada yüksek kalite içeren bir oyun tecrübesi oluşturmak. Ve bunun önümüzdeki 10 yıl boyunca bize durmadan bir kazanç getireceğini tahmin ediyoruz".
BioWare'in MMO'su 2008 yılında duyurulmuştu ve 2011'in mart ayında piyasaya çıkacağı belirtilmişti. Ancak şu an için firma oyunun önümüzdeki senenin nisan ve aralık ayları arasında bir zamanda çıkacağını söylüyor.
Peki Old Republic'in rakipleri ne durumda derseniz, Lord of the Rings Online dördüncü yaşına bastı, World of Warcraft yedinci yılında ve neredeyse her yıl ayrı bir yenilik yaşıyor, EVE Online ise sekizinci yılında.
Yorumlar (6)
hersey parayla olmuyor bencede batiracak ea :) yaparsa bilizard yapar gerisi yalan yapar.
ea ın alcağı aylık ücret blizzard ı vicdanlı yapar bakın görün :D (kazanç için ek paket bombardımanını da unutmayalım)
tam bir "epic fail" olacak bu oyun. finans müdürünün yüzünü ozaman görmek isterim..
of ya ne MMO su ya adam akıllı yine müthiş bir senaryolu kator yapsalar daha iyi olurdu vede tabi multiplatform olsaydı nese ya işalla starwars knight kotor 3 yaparlar bir gün kotor 2 yi çok sevmiştim.:)
bu oyun ea tarihinin en pahalı oyunu beklentiler çok yüksek
Mahmut Saral çok hata yapardı eskiden, ama yine de şu anda hatalar minimuma inmiş durumda.