EA Play, Steam mağazasına geldi

Özgür Deveci 31.08.2020 - 18:48
Electronic Arts tarafından Xbox One ve PS4 platformları için sunulan abonelik hizmeti EA Access, yeni ismiyle Steam mağazasına geldi.

Electronic Arts ve Valve arasında geçtiğimiz yıl bir anlaşma sağlanmış ve EA Access'in Steam mağazasına geleceği duyurulmuştu. Haziran ayında da Electronic Arts cephesinden 12 oyun mağazada boy göstermişti. Yakın zamanda bir isim değişikliğine giden firma, bugün itibariyle resmi olarak Steam mağazasında abonelik hizmetini başlattı.

Aylık 12 TL fiyat etiketiyle abone olabileceğiniz hizmete, yıllık 65 TL ödeyerek daha fazla tasarruf sağlayabilirsiniz. Böylece %10 indiriminizle birlikte tek bir oyun bile satın alsanız bile üyeliğiniz parasını çıkarmış olursunuz. Bu arada üyeliğinizi bir sonraki aylık veya yıllık faturalandırma tarihinden önce iptal ederseniz, müteakip ay veya yıl için herhangi bir ücret alınmıyor. Üyeliğiniz sona erene kadar oyun oynamaya, indirim kullanmaya ve herhangi bir denemeye katılmaya devam edebiliyorsunuz. EA Play'in Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

EA Play, Steam mağazasına geldi

EA Play, şimdi Steam'de!

Electronic Arts tarafından Xbox One ve PS4 platformları için sunulan abonelik hizmeti EA Access, yeni ismiyle Steam mağazasına geldi. İçindekiler ise şu şekilde:

Üye olmanın avantajları

• Bağlılık ödülleri - Harika oyun içi görevler ve ödüller, üyelere özel etkinlikler ve özel içerikler gibi avantajlara ücretsiz erişim sağlayın.

• Daima oynayacak daha fazla oyun var - Electronic Arts'ın en iyi ve oyuncular tarafından en çok sevilen serilerinin yer aldığı oyun kütüphanesine anında erişim. Üyeliğiniz devam ettiği sürece eklenen tüm oyunları dilediğiniz kadar oynayabilirsiniz.

• Yeni şeyler deneyin - EA Play üyeleri seçilmiş yeni EA oyunlarını yayınlanmadan önce sınırlı süreliğine indirip deneyebilir. Evet, yanlış duymadınız. EA Play üyeliğiyle EA’in en yeni ve en iyi oyunlarını ilk oynayan siz olacaksınız. Ayrıca oyunun demosunu değil, kendisini denediğiniz için ilerlemeniz aktarılacak ve böylece oyunu satın almaya karar verirseniz kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

• Daha uygun fiyata daha fazlasını elde edin - Steam'den gerçekleştirilen tam sürüm oyun, genişleme paketi, puan paketi ve daha pek çok dijital EA satın alımında %10 indirim elde edin.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler Steam üzerinden EA Play'e abone olmayı düşünüyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 23:20
Almayın aldırtmayın aylık abonelik uzaktan hoş görünür belki 6 ay abone kalırsınız sonra para vermeyi keserseniz elinizde hiçbir şey kalmaz. Youtuberlar için iyi sistem çoğu izleyiciler için sevmediği oyunları oynuyor :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 22:34
Ben yıllık aboneliğe 65 lira vererek kayıt oldum fakat şimdi fiyatı 169 lira olarak gözüküyor. Neden böyle bir yol izlediler acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 21:52
kaldırıldı satın alma fiyat güncelenecek 299tl yılık aylık 39tl :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 21:39
steame geldi ama satın alma seçenekleri çıkmıyor ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Play, Steam mağazasına geldi
İlginizi Çekebilir