EA Play Xbox Game Pass ile güçlerini birleştirdi

Alparslan Gürlek 17.03.2021 - 19:39
Uzun süren bekleyişin ardından EA Play, Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor. EA firmasının çok sevilen oyunları 18 Mart'ta sistemde olacak.

Sonunda beklenen oldu, EA Play ile firmanın en sevilen oyunları Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor. Geçtiğimiz yıldan beri konuşulan ancak bir türlü mümkün olamayan birleşim haberi şimdi resmiyet kazandı. Oynamaktan keyif alacağınız birçok EA oyunu 18 Mart tarihinde Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini alacak. Bunun için birkaç yeni yükleme yapmanız gerekecek elbette.

EA Play Xbox Game Pass kütüphanesine hücum ediyor

Bir an hepimiz uzun süre daha bu haberin geleceğini düşünmeye başlamışken müjde geldi! EA Play ile çok sevilen oyunlar da Xbox Game Pass kütüphanesinde yerini alacak. Bu EA Play'in Xbox Game Pass ile birleşimi son zamanlarda oyuncuların gözdesi haline gelen Microsoft abonelik hizmetini şimdi bambaşka bir boyuta taşıyacak.

Basitçe EA Play kapsamındaki oyunları Game Pass vasıtasıyla oynamanız için aşağıdaki adımları takip etmeniz gerekiyor.

  • Xbox uygulamasına giriş yapın
  • Herhangi bir EA Play oyunu seçin ve indirmeyi deneyin
  • EA masaüstü uygulamasını indirme ekranı gelecek, indirin
  • Xbox ve EA hesaplarınızı birbirine bağlayın
  • Yeni oyununuzu indirin ve keyfini çıkartın

İşte bu kadar.

Tıpkı diğer platformlar arası oyunda yaptığınız geçişler gibi, EA Play oyunlarını Game Pass üzerinde oynamak için de iki hesabınızı birbirine bağlamanız gerekiyor. Açıkçası Türkiye'de de oldukça uygun fiyata satılan Game Pass aboneliğinin üzerine bir de 60'tan fazla EA oyununun eklenmesi ülkemiz oyuncuları için bulunmaz nimet! Belirtelim, gelen EA oyunları Game Pass PC için geçerli, konsollar için henüz böyle bir şey söz konusu değil.

EA Play Xbox Game Pass ile güçlerini birleştirdi

Açıkçası geçtiğimiz günlerde gelen 20 Bethesda oyunu, dün gece haberini yaptığımız 12 yeni oyundan sonra bir de EA oyunları eklenince Game Pass abonelik hizmeti gerçekten ülkemiz için bulunmaz nimet. Microsoft'un sevilen oyunlarının da aralarında bulunduğu yüzlerce oyun cüzi bir ücret karşılığında oyuncular tarafından oynanmayı bekliyor. Sistemin abonelik fiyatları EA Play'in eklenmesinin ardından da değişmiyor. Gözde abonelik hizmetimizin Türkiye fiyatı aylık 29,99 TL olarak karşımıza çıkıyor. Sizler birçok mükemmel oyunla zenginleşen Game Pass kütüphanesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 11:43
Boyle bir platform varken ve xbox daha guclyken nasil Turkiye de daha az satiyor anlamiyorum
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 18:00
Çünkü uncharted'ı yok last of us'ı yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 22:45
Gelişmemiş ülkeler için biçilmiş kaftan bu servisler. Az biraz sürümden kazanırız kafasında olur ve bölgesel fiyatlandırma yaparlarsa 20-25 yıl (aylık yada yıllık) bu tür servisleri kiralayarak idare edilebilir. GeForce Now, Stadia benzeri sistem kiralama ile güzel gider :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.03.2021 20:44
Oyuncular açısından şu ana kadar yapılmış en güzel ücretli hizmet diyebilirim. Tabi ki uygun fiyat şartıyla. Şu an ki fiyatlandırma oldukça makul ve güzel.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA Play Xbox Game Pass ile güçlerini birleştirdi
İlginizi Çekebilir